Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Καταγραφή 26

Ιστορία έγραψε χθες βράδυ ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη καθώς στη διαδικασία των πέναλτι επικράτησε με 3-2 επί της Φενέρ, με αποτέλεσμα να προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League.

Πρωταγωνιστής της πρόκρισης ήταν φυσικά ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος έπιασε 3 πέναλτι δίνοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του Πειραιά, με τον ίδιο στα 21 του χρόνια να έχει μια απ’ τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του.

Ο ίδιος φυσικά με το που έκανε αυτή την επική εμφάνιση πήγε προς τις κερκίδες να αγκαλιάσει τον πατέρα του και να μας χαρίσουν μαζί μια απ’ τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς.

 

@novasportsgr Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον πρωταγωνιστή της πρόκρισης #tzolakis #Olympiacos #novasportsgr ♬ πρωτότυπος ήχος – Novasports

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε, το βράδυ της Πέμπτης (18/04), μια ιστορική πρόκριση κερδίζοντας την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League, ένα βήμα πιο κοντά στην «Αγία Σοφία» και την κατάκτηση του τροπαίου

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης και ο γιος του, Μιλτιάδης, βρέθηκαν στην Πόλη και έζησαν από κοντά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού για πρώτη φορά σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης πανηγύρισαν μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη την πρόκριση των Πειραιωτών στους “4” του Conference League.

Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη ανέβασε, μάλιστα μία φωτογραφία με τον πατέρα του και τον Σωκράτη Κομινάκη, γράφοντας “Θρύλος, Θρησκεία” και την ελληνική σημαία.

Η φωτογραφία Μιλτιάδη Μαρινάκη

ΜΑΡΙΝΑΚΗς

Ειδήσεις σήμερα:

Το Meteo «κύκλωσε» τις 3 περιοχές που θα χτυπηθούν από την κακοκαιρία – Τι θα γίνει με την Αττική

Άννα Ελεφάντη: Η οργισμένη ανάρτηση για Πορτοσάλτε και Οικονόμου – «Ως εδώ!» (video)

Μελέτη: Τα βρήκε σκούρα με τις ερωτήσεις του Σρόιτερ για Τέμπη και υποκλοπές – «Κάποιοι θέλουν να γίνουν αρεστοί» (video)

Αρχαιολόγος της Ολυμπίας καταγγέλλει τους διοργανωτές Αφης της Ολυμπιακής Φλόγας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV