Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Το «ξέσπασμα» της θείας της 12χρονης για τα αδιανόητα σχόλια της δικηγόρου του παιδοβιαστή

«Δεν φαίνεται για 18 χρονών το παιδί. Το παιδί φαίνεται για 12χρονο. Για παραπάνω από 13 χρόνων δεν το κάνεις».

311494852 640284637596525 2694837623649770225 n

«Δεν φαίνεται για 18 χρονών το παιδί. Το παιδί φαίνεται για 12χρονο. Για παραπάνω από 13 χρόνων δεν το κάνεις» σχολιάζει η θεία της 12χρονης από τα Σεπόλια, με αφορμή τις δηλώσεις της δικηγόρου του 34χρονου που προφυλακίστηκε, κατηγορούμενος για βιασμό.

Μιλώντας στον ALPHA, η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε στην αδερφή της, την 37χρονη που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, λέγοντας πως «δεν πιστεύω πως κάποια μάνα θα εξέδιδε το παιδί της για να πάρει 20 και 25 ευρώ. Προσπαθούν να την εμπλέξουν, δεν εμπλέκεται εκείνη. Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει κάτι, ούτε εγώ τον ήξερα αυτόν τον άνθρωπο. Αν μπορεί να λέγεται έτσι. Γιατί δεν λέγεται άνθρωπος». Όπως είπε η θεία, η οικογένεια είναι σοκαρισμένη και τελευταία φορά είχε επικοινωνήσει με την 37χρονη πριν ένα μήνα. «Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα. Προφανώς μπορεί να της είχε πει η ίδια η αστυνομία να το κρύβει και να μην το δημοσιεύσει ούτε στους συγγενείς της. Δε μπορώ να ξέρω αν όλα αυτά που λένε ισχύουν ή δεν ισχύουν. Πάντως τα παιδιά τη γυρεύουν συνέχεια και υποστηρίζουν τη μάνα τους. Θα είχε αποκαλύψει τη μητέρα της, αν όντως εμπλεκόταν η μάνα της», είπε.

Υπενθυμίζεται πως η Γιώτα Παντελεάκη δικηγόρος του 34χρονου, προχώρησε σε ιδιαίτερα προκλητικές δηλώσεις, που μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος του 34χρονου ρώτησε τους δημοσιογράφους…αν έχουν δει φωτογραφία της 12χρονης.

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και μην γνωρίζοντας βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Δεν μοιάζει για 12χρονη, φαίνεται πολύ μεγαλύτερη», είπε χαρακτηριστικά…για την ανήλικη.

Η Ρένα Κουβελιώτη μιλάει για την άγρια επίθεση που δέχτηκε: «Με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω» – (video)

κουβελιωτη 1

Η Ρένα Κουβελιώτη μιλάει για την άγρια επίθεση που δέχτηκε: «Με μια λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω» – (video)

Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχθηκε επίθεση ενώ έκανε ρεπορτάζ για αυθαίρετες εργασίες.