Newsroom

Newsroom

Κολωνός: Προφυλακίστηκαν ακόμη επτά κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης

Οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού.

ΕΚ - Κολωνος

Στη φυλακή οδηγούνται οι επτά από τους οκτώ νέους κατηγορούμενους στη φρικαλέα υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή.

Ελεύθερος αφέθηκε, με τον όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει ο 20χρονος που είχε συλληφθεί μαζί με τον πατέρα του, επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, δηλαδή των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας. Οι νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, που πλέον χειρίζεται ο 14ος Τακτικός Ανακριτής, συνελήφθησαν με εντάλματα του δικαστικού λειτουργού καθώς αναγνωρίστηκαν από το κορίτσι στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις Αρχές. Και οι οκτώ, οι έξι αλλοδαποί και οι δύο, πατέρας και γιος, Έλληνες, προέρχονται από την γειτονιά που έμενε το 12χρονο παιδί.

 

Σημειωτεόν, αυτή είναι η δεύτερη δικογραφία που σχηματίζεται για τη δυσώδη υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Ενώπιον του Ανακριτή οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται (σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης στα ραντεβού της φρίκης και κάποιοι και για πορνογραφία με ανήλικο).

Ο 20χρονος φέρεται να επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας που όπως είπε αντιμετωπίζει.