Newsroom

Newsroom

Κολωνός: «Κακή μάνα ναι, μαστροπός όχι» Τι θα πει η μάνα της 12χρονης στην ανάκριση

«Ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τον παιδοβιαστή. Προφανώς θα έχει ξαναγίνει» υποστήριξε ο Απ. Λύτρας για τον 53χρονο παιδοβιαστή από τον Κολωνό

11102022dhmgadamix001

Το μεσημέρι της Δευτέρας, και συγκεκριμένα στη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης κόρης της από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της κόρης της και δεν γνώριζε τίποτα. Ακόμα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ισχυριστεί ότι έμαθε από τη θεία της ανήλικης τι περνούσε το παιδί και αμέσως το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας είπε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με τη 12χρονη δεν είχε αναφερθεί στη μητέρα αλλά, αντίθετα, αναφέρονται στον Ηλία Μίχο. Ερωτηθείς για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας είπε πως: «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

Κολωνός – Λύτρας: «Αρνείται τις κατηγορίες»

«Αρνείται τις κατηγορίες. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αδίκημα που κατηγορείται» ανέφερε ο δικηγόρος της 38χρονης μητέρας, που κατηγορείται για μαστροπεία της 12χρονης κόρης της στα Σεπόλια.

«Όχι μόνο δεν γνώριζε. Δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα που είχε πάρε πολύ καλή σχέση με την οικογένεια, ούτε η μεγάλη αδερφή που έμενε στο σπίτι» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας για τους συγγενείς που θα υπερασπιστούν την 38χρονη μητέρα.

Μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, σχετικά με την παρουσία της 38χρονης στην ανακρίτρια και χαράζοντας την υπερασπιστική της γραμμή, ο Απόστολος Λύτρας, ανέφερε ακόμα: «Ο 53χρονος με διάφορους τρόπους είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας. Οι πληροφορίες μου λένε ότι είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και άλλων οικογενειών με παιδιά.

Ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τον παιδοβιαστή. Προφανώς θα έχει ξαναγίνει. Γι αυτό υπάρχει και η δημοσιοποίηση των στοιχείων. Εμένα με πήραν δύο τηλέφωνα που μου είχαν αναφέρει κάποια περιστατικά με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο».

«Κακή μητέρα ναι, μαστροπός όχι» φαίνεται πως θα είναι η υπερασπιστική γραμμή της 38χρονης μπροστά στην ανακρίτρια, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στο πως δεν είχε αντιληφθεί ότι η 12χρονη κόρη της εκδίδεται. «Το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή κακό ή αδιάφορο οικογενειακό περιβάλλον, είναι άλλο πράγμα από τη μαστροπεία. Και το πρώτο τιμωρείται ως παραμέληση, αλλά για τη μαστροπεία χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία.

Κολωνός: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη ζευγαριού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μέσα στο Σαββατοκύριακο στήθηκε επιχείρηση του τμήματος ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής με την συμβολή ειδικής ομάδας της ΟΠΚΕ για να εντοπίσουν ζευγάρι που φέρεται να έχει άμεση σχέση με τον βιασμό του παιδιού.

Οι αστυνομικοί φέρεται να έκαναν έφοδο σε 3-4 οίκους ανοχής, αλλά, δυστυχώς δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται ότι βρίσκεται μεταξύ των ανθρώπων για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, ήρθε από μία πόλη της Θεσσαλίας και βρίσκονται σε κάποιον απ’ τους οίκους ανοχής που έγινε η έφοδος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις, ενός 33χρονου και ενός 36χρονου, ενώ φαίνεται πως έχουν εκδοθεί κι άλλα εντάλματα σύλληψης, που μένει να εκτελεστούν με τους αστυνομικούς της ασφάλειας να αναζητούν τους ταυτοποιημένους κακοποιητές της 12χρονης.

Κολωνός: Διευρύνονται οι έρευνες

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και προς άλλες κατευθύνσεις καθώς η 12χρονη από τον Κολωνό ανέφερε στην κατάθεσή της  ονόματα που φέρονται να είχαν περίεργο ρόλο, διαφορετικό από αυτό των συλληφθέντων βιαστών που πλήρωναν για να την κακοποιήσουν.

Το κορίτσι φέρεται να έχει αναφέρει ότι συναντούσε άντρα με το όνομα «Ιωσήφ», όπως και με άντρα με το όνομα «Δημήτρης». Τα ραντεβού δίνονταν σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μετρό Σεπολίων.

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας