Κολωνός: Ένταση στη δίκη για τη 12χρονη-Η μητέρα της πήγε να λιντσάρει τον Μίχο

Ξεκίνησε με εντάσεις η πολύκροτη δίκη με την σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονος στον Κολωνό.

μιχος

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη δικαστική αίθουσα όπου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μόλις η 39χρονη μητέρα της ανήλικης, που είναι μεταξύ των 26 κατηγορούμενων, αντίκρισε τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο ξέσπασε σε φωνές, ύβρεις και επιχείρησε να τον λιντσάρει. Άμεση ήταν η παρέμβαση των αστυνομικών, που την απώθησαν και την οδήγησαν στα κρατητήρια.

Έξω από την αίθουσα έχουν συγκεντρωθεί και άτομα που φώναξαν συνθήματα κατά τη διάρκεια της μεταγωγής των κατηγορούμενων.

κολονός

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έχουν ήδη καταφτάσει πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης όπως ο πατέρας, η μεγάλη αδελφή και ο αδελφός της, ενώ απουσιάζει η γιαγιά και η θεία της, με τις ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η δεύτερη απουσιάζει λόγω ασθένειας.

Στο μεταξύ έχει ήδη πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ενόρκων και αναμένεται η μεταφορά του ακροατηρίου σε μεγαλύτερη αίθουσα.

 

«Η 12χρονη θέλει να πάνε όλοι τους φυλακή»

Μιλώντας στο MEGA η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της 12χρονης, ανέφερε πως σήμερα, εάν ξεκινήσει η δίκη, η διαδικασία θα αφορά την εκλογή ενόρκων, τη νομιμοποίηση των δικηγόρων, ενστάσεις και το αίτημα από την πλευρά της 12χρονης να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

«Η 12χρονη εξακολουθεί να ισχυρίζεται, να πιστεύει και να λέει ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα. Το κορίτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλει να δει τη μαμά της, κλαίει. Είχε έρθει για λίγες ημέρες στην Αθήνα, πήγε στη φυλακή, έκλαιγε, ζήταγε να δει τη μητέρα της. Δεν της το επέτρεψαν. Υπάρχει απόφαση, ενώ η μητέρα βλέπει όλα τα παιδιά, να μη βλέπει το συγκεκριμένο παιδί», ανέφερε η κυρία Ταραχοπούλου

«Η 12χρονη θέλει να τιμωρηθούν όσοι της έκαναν αυτά που της έκαναν. Τους έχει αναγνωρίσει όλους», ενώ όπως  κατήγγειλε στο MEGA,  η 12χρονη δεν λαμβάνει καμία στήριξη. «Η Πολιτεία οφείλει να την προστατέψει με κάθε τρόπο, αλλά δεν το κάνει», ανέφερε.

26 οι κατηγορούμενοι

Συνολικά 26 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο επιχειρώντας να αντικρούσουν το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν.

Βασικοί κατηγορούμενοι είναι η μητέρα της ανήλικης και ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θεωρείται ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης. Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης, παιδική πορνογραφία και οπλοκατοχή.

Για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κατηγορείται η μητέρα της 12χρονης. Οι υπόλοιποι 24 κατηγορούνται κατά περίπτωση για γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη έναντι αμοιβής και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Βία

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…