Κλέλια Ρένεση: Το ατύχημα της στη Γαύδο και οι τραγικές συνθήκες στο ιατρείο του νησιού (video)

«Ο γιατρός είναι εδώ και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει»

renesh

Η Κλέλια Ρένεση κατά τις διακοπές της στην Γαύδο χρειάστηκε να επισκεφθεί το περιφερειακό ιατρείο του νησιού καθώς είχε ένα ατύχημα με μαγειρικό λάδι που της προκάλεσε έγκαυμα στο πόδι.

Η γνωστή ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram περιέγραψε τις τραγελαφικές συνθήκες που επικρατούν στο τοπικό ιατρείο ξεκαθαρίζοντας πως οι γιατροί που βρίσκονται εκεί κάνουν ότι μπορούν από το χέρι τους όμως οι ελλείψεις σε βασικά αναλώσιμα είναι τεράστιες.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι και έχω έρθει εδώ στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ, ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει.

Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει να δει ένα άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας άρχων, παράγοντας να τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που κρατάει το άλλο κλειδί», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Η Κλέλια Ρένεση στη συνέχεια ανέφερε ότι ο «ήρωας» γιατρός της εξήγησε ότι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις ακόμα και σε βασικά φάρμακα στο ιατρείο και ότι πολλές φορές αυτά στέλνονται από τα Χανιά.

«Τα παιδιά εδώ με περιποιήθηκαν πάρα πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου. Δεν υπάρχουν τα βασικά φάρμακα για να αντιμετωπίσεις κάτι παιδικό, οπότε οι γιατροί εδώ έχουν συνεννοηθεί με τα Χανιά και τους στέλνουν. Αν δεν υπήρχε η προσωπική φλόγα και ο εθελοντισμός η δουλειά δεν θα γινόταν», σημείωσε στην ανάρτησή της.

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…