Newsroom

Newsroom

Κλειδώνουν αύριο τα νέα μέτρα

Κλειδώνουν αύριο τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ για την επόμενη διετία, κάτι που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερα βάρη στους…

Κλειδώνουν αύριο τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ για την επόμενη διετία, κάτι που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερα βάρη στους έλληνες πολίτες. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα έχει αύριο νέα σύσκεψη με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ., Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί διαπίστωσαν ότι «υπάρχει καταρχήν συμφωνία για το πακέτο», ενώ μεγάλο ζήτημα παραμένει ο χειρισμός του ζητήματος των κοινωνικών παροχών και προνοιακών επιδομάτων, καθώς και των συντάξεων.

Αποτυπώνοντας το κλίμα της σύσκεψης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αρκέσθηκε να δηλώσει την Πέμπτη: «Έγινε μια εποικοδομητική συνάντηση. Όλοι θέλουν να συνεισφέρουν στην επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων. Όλοι αναζητούν σε αυτήν τη διαπραγμάτευση εναλλακτικές επιλογές, για να γίνει αυτό με κοινωνική δικαιοσύνη και χωρίς επιπλέον ύφεση».


Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά