Newsroom

Newsroom

Κιτρινόμαυρο κάστρο!

Σε ένα ντέρμπι με εντάσεις και νεύρα η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού και πήρε τη νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους της.

58a9f59b1dc52449088b46b6

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ πανηγύρισε η ΑΕΚ, με σκορ 1-0. Οι κιτρινόμαυροι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους από την αρχή πιέζοντας ψηλά. Ο Ολυμπιακός με βαθιές μπαλιές επιχειρούσε να απειλήσει χωρίς επιτυχία και αφού ο Αραούχο και ο Ελιονούσι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στις ευκαιρίες που είχαν, το έκανε ο Αϊντάρεβιτς. 

Στο 34ο λεπτό, εκτελώντας απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τη βοήθεια του Ντα Κόστα ο οποίος της άλλαξε την πορεία. Έτσι η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ολυμπιακός 4 λεπτά αργότερα έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Σεμπά να βρίσκει τον Ντε λα Μπέγια μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μπάρκας πρόλαβε και σταμάτησε τον Ισπανό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας δεν ήταν καλός, με τις εντάσεις να είναι συχνές. Ο Αραούχο στο 65ο λεπτό κατέβασε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε αλλά ο Λεάλι μπλόκαρε, ενώ στο 75ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 όταν ο Μποτία αποβλήθηκε τραβώντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. 

Οι ερυθρόλευκοι παρά το μειονέκτημα, πίεσαν αλλά τελικά το σκορ έμεινε στο 1-0 με την ΑΕΚ να παίρνει μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθειά της να μπει στην πεντάδα των πλέι-οφ. 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…