Newsroom

Newsroom

Αύριο η παρουσίαση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου

Στο Πρωτοδικείο κατατέθηκαν το όνομα και τα σύμβολα του νέου κόμματους του Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κόμμα…

papadnreou

Στο Πρωτοδικείο κατατέθηκαν το όνομα και τα σύμβολα του νέου κόμματους του Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κόμμα δεν θα λέγεται “Κίνημα Αλλαγής”.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αύριο, Σάββατο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το κόμμα σε κεντρική εκδήλωση καθώς και η ιδρυτική του διακήρυξη με βάση την οποία θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των που την υπογράφων.

Σημειώνεται ότι ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταπείσουν τον πρώην πρωθυπουργό από την ίδρυση του νέου κόμματος, κάτι το οποίο τελικά δεν κατέστη δυνατό.

Εκπρόσωπος του κόμματος  αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός, Γ. Πεταλωτής ενώ υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι οι νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Θ. Μωραϊτης και Φ. Σαχινίδης και Συμεών Κεδίκογλου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η διορία για τη δήλωση των ονομάτων των κομμάτων και των εμβλημάτων τους στον Άρειο Πάγο λήγει στις 9 Ιανουαρίου ενώ έως τις 14 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουν ανακηρυχτεί οι συνδυασμοί των κομμάτων από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…