Κι όμως ο Πορτοσάλτε προέβλεψε πως ο Κασσελάκης μπορεί να γίνει και… πρωθυπουργός (video)

«Αυτό ότι έξω θα κυκλοφορεί ο Κασσελάκης είναι ένας κάποιος κίνδυνος, που μου θυμίζει Survivor, για τη Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο Άρης Πορτοσάλτε

arhs

Η αλλαγή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από περίπου 15 χρόνια και η μετά Τσίπρα εποχή με το Στέφανο Κασσελάκη στο «τιμόνι» της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά και τη συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του πρώην πλέον προέδρου στη Βουλή.

Λίγο νωρίτερα ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας τις εξελίξεις εμφανίστηκε μάλλον αγχωμένος βλέποντας τη δυναμική που αποκτά ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό ακριβώς ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός σε όσα ανέφερε για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος σημείωσε: «Ο κ. Κασσελάκης,συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα, αν εξαιρέσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, την ευφράδειά του και τη δυνατότητα του να μιλάει στους ανθρώπους λέει ότι φέρνει το καινούριο, το καινούριο με το Νίκο Παππά από τη μία και τον Αποστολάκη από την άλλη και ενώ αναζητούσε χθες το βράδυ στις δηλώσεις εν αγωνίως τον Παππά.

Αν ο 13 – ο , ο ναύραχος Αποστολάκης και ο Πολάκης σύμβουλος είναι το καινούριο τότε πρέπει να πάμε σε ένα νέο ορισμό του νέου»

Ο Άρης Πορτοσάλτε στη συνέχεια σχολίασε: «Έχω την αίσθηση πως θα αποφύγει το κοινοβούλιο καθώς σε θέμα πολιτικής είναι ακόμα σε επίπεδο βρεφονηπιακού σταθμού, τώρα θα πάει στην Κύπρο και θα μάθει από τα αδέρφια μας τους Κυπρίους τι θα πει κρατίδιο Τούρκων και σιγά σιγά θα διευρύνει τις γνώσεις του.

Αυτό ότι έξω θα κυκλοφορεί ο Κασσελάκης είναι ένας κάποιος κίνδυνος, που μου θυμίζει Survivor, για τη Νέα Δημοκρατία, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί μπορεί κάποια στιγμή να τρυπώσει και είναι ένα πρόσωπο που έρχεται από το πουθενά.

Γεγονός όμως είναι ότι ο κ. Κασσελάκης θα κυκλοφορεί έξω και δεν θα λέει τίποτα, όπως ο Τσίπρας για τα μνημόνια, που είπε πολλά και έγινε πρωθυπουργός και εδώ σε αυτή τη χώρα έχουμε χιούμορ, μας αρέσει το χιούμορ στου Έλληνες. Την περίοδο Τσίπρα την απολαύσαμε, θεωρώ πως αυτά τα τέσσερα χρόνια τα απολαύσαμε. Γιατί όχι; Μπορεί να απολαύσουμε κάποια στιγμή μια περίοδο με ένα πρωθυπουργό που θα μας εκπροσωπεί έξω και θα δούμε».

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…