Κεραυνοί Κούγια κατά πάντων: «Εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο» (video)

Απίστευτά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

profile player 960x540 6

Φαίνεται πως θα κάνει αρκετό καιρό να ξεχαστεί το χθεσινοβραδινό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, καθώς οι διαιτητικές αποφάσεις αλλά και οι δηλώσεις από τους ανθρώπους των δυο ομάδων είναι αυτά που το κρατάνε ακόμα στην επικαιρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την λήξη της αναμέτρησης που βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με 2-1, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, μίλησε για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ κάλεσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μετέπειτα έκανε και αναφορές σε διάφορους παράγοντες που απαρτίζουν τον χώρο.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία. Δυστυχώς, κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, ένα κακοποιό στοιχείο στην κυριολεξία, που έστηνε παιχνίδια με τη συμμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δυο κλόουν, τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στη ΚΕΔ τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη. Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο, αλλά επειδή σεβόμαστε τους θεσμούς δεν το κάναμε.

Ένα πεντακάθαρο γκολ και ένα πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο Μελισσανίδης που δεν θα έπρεπε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Υπεύθυνος είναι αυτός που είναι πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Δεν μπορεί να μην βλέπει όσα γίνονται, ότι στήνονται παιχνίδια σε μικρότερες κατηγορίες.

Ο κ. Μαρινάκης μου είπε να καταγγείλω αυτό το κύκλωμα. Ο κ. Βρούτσης θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Θα ήθελα να έχει παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Δεν μπορώ να σας πω τι νιώθω αυτή τη στιγμή, όσα δηλαδή νιώθουν αυτοί που είδαν το ματς. Μου είπαν πολλοί ότι ήταν μια σφαγιαστική διαιτησία. Ήλπιζα ότι αλλάζοντας η κυβέρνηση και με τις τόσες μεταρρυθμίσεις θα άλλαζε το ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι που δεν έχουν βγάλει το λύκειο, κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει, εγώ δεν χρειάζομαι κάτι άλλο από τη ζωή μου. Δεν μπορεί εγκληματίες νβα καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί γίνονται πράξεις βίας. Αυτά είναι πρόκληση. Να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και να διακόψει ο ίδιος το πρωτάθλημα. 

Τον καλώ εγώ προσωπικά. Να μη συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομπρέλα από τον ανιψιό του. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Αυτά έχω να τα δω από την εποχή της παράγκας του Θωμά Μητρόπουλου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν ήμουν υπουργός θα έκανα πέντε πράγματα, το ίδιο οφείλει ο κ. Βρούτσης.

Άνθρωποι που δεν είχαν μαντίλι να κλάψουν, κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα»

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…