«Κελεπούρια» έχει συγκεντρώσει στα ψηφοδέλτια της η Νέα Δημοκρατία

Μπορεί η περίπτωση του υπόδικου Σταμάτη Πουλή του ΚΕΕΛΠΝΟ να είναι κραυγαλέα, αποδεικνύεται όμως ότι υπάρχουν και άλλες

ek ndkou 1521x864 1

Μετά από την υποψηφιότητα του Σταμάτη Πουλή στη Δυτική Αττική, η δίκη του οποίου για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ εκκρεμεί, βλέπουμε να κατεβαίνει υποψήφιος στην Αργολίδα άλλος ένας υπόδικος. Πρόκειται για τον Γιάννη Μπούνο σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση η οποία εδώ και δύο χρόνια δεν έχει εκδικαστεί!  Σύμφωνα με έγγραφα, ο Γ. Μπούνος αντιμετωπίζει μήνυση για φραστική επίθεση και εξύβριση εργαζόμενης στον 1ο Παιδικό Σταθμό Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η εν λόγω εργαζόμενη, ο κ. Μπούνος της επιτέθηκε φραστικά εναντίον της, προσβάλλοντάς την βάναυσα, εκφοβίζοντάς την μ’ άσκηση σωματικής βίας, και απειλώντας την με απομάκρυνση από τη θέση της.

Το επεισόδιο

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γ. Μπούνος ζήτησε να σηκωθεί το προσωπικό να του μιλήσει. Το θύμα δεν σηκώθηκε από το καρεκλάκι που καθόταν λόγω αδιαθεσίας και ζαλάδας. Τον αποκαλυπτικό διάλογο παρουσιάζει η ”Αυγή

Μπούνος: Εσύ γιατί δεν σηκώνεσαι;

Εργαζόμενη: Δεν σηκώνομαι, κ. Μπούνο, διότι δεν αισθάνομαι καλά, νιώθω ζαλάδα και αδιαθεσία.

Μπούνος: Είσαι οκταμηνίτισα;

Εργαζόμενη: Είμαι πτυχιούχος γυμνάστρια τοποθετημένη στον 1ο Παιδικό Σταθμό Ναυπλίου με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Μπούνος: Και εγώ σου λέω ότι δεν θα είσαι για πολύ εδώ!!!

Εργαζόμενη: Ως πτυχιούχος ΑΕΙ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος έχω τοποθετηθεί εδώ με την αξία μου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να επιτρέπεται να με απειλεί ουδείς στον χώρο της εργασίας μου και να με εκφοβίζει.

Στη συνέχεια ο Γ. Μπούνος ανακοίνωσε ότι κλείνει ο παιδικός σταθμός λόγω κορωνοϊού. Η εργαζόμενη μιλούσε με τν διευθύντρια του ΔΟΚΟΙΠΑΝ και ο μηνυόμενος της επιτέθηκε.

Μπούνος: Εσύ να φύγεις, να φύγεις από εδώ σου είπα!!!

Εργαζόμενη: Όταν με πλησιάζετε να φοράτε τη μάσκα σας και θα φύγω όποτε με ενημερώσει η υπεύθυνη κυρία διευθύντρια για το τι πρέπει να κάνω σύμφωνα με το ειδικό καθεστώς της κοινωφελούς εργασίας στο οποίο είμαι, εάν θα με θέσει σε αναστολή εργασίας λόγω Cοvid, εάν θα παράσχω τις εργασίες μου σε άλλο τμήμα και τι πρέπει να κάνω.

Ο Γ. Μπούνος, αναφέρει η μήνυση, κινήθηκε απειλητικά εναντίον της σε εξαιρετικά έντονο ύφος και φωνασκώντας έντονα.

Μπούνος: Εδώ κάνω κουμάντο εγώ και να σηκωθείς να φύγεις από εδώ!!!

Η εργαζόμενη του ζήτησε να μην την πλησιάζει χωρίς μάσκα.

Μπούνος: Άντε γ@@,…μαλακισμένη, …και θα δεις!!! … φύγε, φύγε!!!

Ταυτόχρονα την έδιωχνε από το χώρο.

Εργαζόμενη: Δεν περίμενα τέτοιου είδους συμπεριφορά, χωρίς κανένα δικαίωμα, απρόκλητα, απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο σε ανθρώπους εξυβρίζοντας και απειλώντας τους, δεν είμαστε γίδια!

«Ο εγκαλούμενος τότε ήρθε πάλι επιθετικά και απειλητικά, χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό του προς το μέρος μου, με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, βάζοντας το πρόσωπό του μπροστά στο δικό μου, έτοιμος να μου επιτεθεί και σωματικά και τότε έβαλα μπροστά το χέρι μου για να τον σταματήσω, φοβούμενη σωματική επίθεσή του εναντίον μου και του είπα να μην με πλησιάζει και όταν μου μιλάει να φοράει στο πρόσωπό του προστατευτική μάσκα και να βρίσκεται τουλάχιστον σε απόσταση 2 μέτρων μακριά μου. Ο εγκαλούμενος απτόητος συνέχιζε να με εξυβρίζει ουρλιάζοντας “Μαλ@@!!!, …άντε γαμ@@!!!…φύγε από εδώ σου είπα!!!…”».

Ακολούθησε κατευναστική παρέμβαση της διευθύντριας αλλά ο Γ. Μπούνος «συνέχιζε να με εξυβρίζει φωνάζοντας δυνατά και έντονα λέγοντας στη διευθύντρια για εμένα “ Άσ’ την να πάει να γαμ@@ τη μαλακισμένη, εγώ έχω τη μάνα μου στο νοσοκομείο και ασχολούμαι με μαλακίες”» .

Η εργαζόμενη είπε ότι θα απευθυνθεί στις δικαστικές Αρχές και ο Γ. Μπούνος της απάντησε «να πας να γαμ@@ και να κάνεις ό,τι θέλεις, μαλ@@…!!!», ενώ φώναζε στη διευθύντρια «σκάσε και έλα στο γραφείο!!!». Οι ύβρεις συνεχίστηκαν ενώ η εργαζόμενη αποχωρούσε.

1 2

 

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά