Newsroom

Newsroom

"Καυτή πατάτα" για τον Μητσοτάκη οι αποκαλύψεις του Documento

Με τη συνέντευξη Τύπου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ. Ο πρόεδρος της ΝΔ καλείτε να απαντήσει στις αποκαλύψεις του Documento περί σχεδίου να εξαφανιστούν τα χρέη της ΝΔ.

59be2ff51dc52469538b456d

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου θα δώσει το μεσημέρι σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Στη χθεσινή του ομιλία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας «Δεν θέλουν, δεν ξέρουν, δεν μπορούν» και προσέθεσε ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κακέκτυπο λατινοαμερικάνικης δημοκρατίας». 

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και η σημερινή του ομιλία, έχοντας όμως να απαντήσει (σ.σ αν τολμήσει φυσικά), στην αποκάλυψη της εφημερίδας Documento για την κρυφή συνάντηση μεταξύ του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά, του Γιάννη Στουρνάρα και του Ινδού επιχειρηματία Πρεμ Γουάτσα, όπου συζητήθηκε σχέδιο για να περάσουν τα δάνεια του κόμματος, (πάνω από 200 εκατομμύρια) σε fund ώστε να χαθούν από το χάρτη των τραπεζών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο περιλάμβανε, τα δάνεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αγοραστούν περίπου στο 10% της πραγματικής τιμής (το πολύ 20 εκατομμύρια) και στη συνέχεια το fund θα είναι αυτό που θα έχει απαίτηση αποπληρωμής από τη ΝΔ. Στην πραγματικότητα τα δάνεια θα εξαφανιστούν και το fund μπορεί να μην πληρωθεί ποτέ ακόμη και αυτό το κουρεμένο ποσό, αλλά να εξυπηρετηθεί πολιτικά από τη ΝΔ.

Δεν μένει παρά να δούμε αν ο πρόεδρος της ΝΔ, θα απαντήσει στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, ως οφείλει , ή θα στρίψει δια του αρραβώνα με τις διακρίσεις!

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…