"Καυστικός" Πολάκης για σχέσεις Μητσοτάκη με Φρουζή της Novartis

«Καυστικός» για ακόμη μια φορά ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σχολίασε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις φιλικές σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κωνσταντίνου Φρουζή της Novartis.

5a8eb90d1dc52414658b456c

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Documento και τα emails Φρουζή σε Μητσοτάκη, ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ είπε πως τόσα στελέχη φαρμακευτικών εταιριών ούτε ο ίδιος δεν έχει συναντήσει που είναι και υπουργός Υγείας.

Μάλιστα, διερωτήθηκε, καυτηριάζοντας τη αποσιώπηση των αποκαλύψεων από την πλειοψηφία των ΜΜΕ, τί θα γινόταν αν είχε στείλει κανά τέτοιο mail ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θαχαν σπάσει τα τζάμια του ΣΚΑΙ απ τις φωνές των “δημοσιογράφων” !!!!! Σήμερα μούγκααααα …… για τα ντιλς του αφεντικού με το Mr NOVARTIS !!!!».

Δείτε όλη την ανάρτηση:

«Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσους CEO μαζεμένους φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών υγειονομικού υλικού εγώ που είμαι υπουργός Υγείας τρία χρόνια σχεδόν, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ !!!!

…και όχι γιατί δεν μπορούσα ή γιατί δεν το ζήτησαν !!!

Η διαφορά μας είναι στο ποιους ΘΕΛΩ να στηρίζομαι …….

ΥΓ . φαντάσου λέει να είχε στείλει κάνα τέτοιο μέιλ ο Φρουζής στον Αλέξη ….Θαχαν σπάσει τα τζάμια του ΣΚΑΙ απ τις φωνές των “δημοσιογράφων” !!!!! Σήμερα μούγκααααα …… για τα ντιλς του αφεντικού με το Mr NOVARTIS !!!!».