Καθαρά Δευτέρα: Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων

Σε εξέλιξη είναι η έξοδος των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας με την κίνηση να είναι αυξημένη στις εξόδους της Αττικής.

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός κατά μήκος των εθνικών οδών και σε όλους τους οδικούς άξονες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα (16/3) έφυγαν από την Αττική 95.867 οχήματα. Ειδικότερα 53.835 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 42.041 προς Λαμία.

 

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πού θα κάνουν Κούλουμα οι εκδρομείς

Ξεκινώντας με τους καρναβαλικούς προορισμούς, που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν με υψηλή πληρότητα, η Πάτρα, η Ξάνθη, η Σκύρος, το Ρέθυμνο, η Νάουσα, η Καστοριά, ο Τίρναβος, η Κοζάνη, τα Ιωάννινα, η Κεφαλονιά, η Ρόδος, η Άμφισσα, η Καλαμάτα, το Γαλαξίδι και η Κέρκυρα θα προσελκύσουν Έλληνες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα Λύσανδρος Τσιλίδης.

Όλα έτοιμα για το καρναβάλι

Ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να «σπάσει» το φετινό καρναβάλι της Πάτρας, όπου πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα ούτε για δείγμα.

Το πατρινό καρναβάλι όμως χωρίς περιορισμούς είναι γεγονός κι έτσι στην Αχαϊκή πρωτεύουσα κυριολεκτικά δεν πέφτει καρφίτσα. Στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται η μεγάλη παρέλαση με πάνω από 50.000 καρναβαλιστές.

 

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…