Newsroom

Newsroom

Κατείχε χρυσή θέση στο Δημόσιο με παράνομο πτυχίο, δεν της άρεσε κι έβαλε "βύσμα" για να δουλεύει δίπλα στο σπίτι της

Σε μια απίστευτη καταγγελία σχετιζόμενη με το ζήτημα των παράνομων τίτλων σπουδών προχωρά η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ).

5758335b1dc524f87a8b4bdc

Σύμφωνα με στοιχεία, γυναίκα η οποία κατείχε παράνομο τίτλο από ΤΕΕ της Άρτας εμφανιζόταν κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκεί και ως καθηγήτρια, χωρίς φυσικά να διαθέτει τα τυπικά προσόντα. Η ίδια μάλιστα εμφανίζεται όχι μόνο να είναι διορισμένη με τον παράτυπο τίτλο σπουδών, αλλά και να έχει αποσπαστεί από τον χώρο εργασίας της, σε Διεύθυνση κοντά στο σπίτι της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ΟΙΕΛΕ, κατέχει παράνομο τίτλο σπουδών με βαθμό άριστα 20, με τον οποίο διορίστηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), καταλαμβάνοντας μάλιστα θέση σπουδάστριας δημοσίου ΤΕΕ με βαθμό απόλυσης 18, αφού κατάφερε να πάρει τα 1.000 μόρια του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Το πλέον σκανδαλώδες στην υπόθεση ήταν ότι την ίδια χρονική περίοδο, η γυναίκα εμφανιζόταν να είναι και μαθήτρια και καθηγήτρια, να βαθμολογεί δηλαδή των εαυτό της! Ο διορισμός της στη θέση της καθηγήτριας μάλιστα, ήταν επίσης παράνομος καθώς, ως κάτοχος απολυτηρίου Α’ κύκλου ΤΕΕ, δεν διέθετε τα τυπικά προσόντα.

Απόσπαση δίπλα στο σπίτι της

Το θράσος της συγκεκριμένης υπαλλήλου του ΕΒΕΑ, ξεπέρασε όμως κάθε προηγούμενο πριν από επτά χρόνια.

Όπως καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ, επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένη με τη θέση της στο ΕΒΕΑ, διορίστηκε με βάση πανεπιστημιακό πτυχίο νηπιαγωγού το οποίο κατέχει, σε νηπιαγωγείο στα Δωδεκάνησα. Φαίνεται όμως πως ούτε αυτό την ικανοποίησε. Εμφανίζεται έτσι να χρησιμοποίησε «γνωστές άκρες της» ώστε να αποσπαστεί πριν από επτά χρόνια από την οργανική της θέση σε κάποια θέση Περιφερειακής Εκπαίδευσης δίπλα στο σπίτι της!

Όπως αναφέρει η ΟΙΕΛΕ σε ανακοίνωσή της «το σύστημα δεν βολεύει απλώς, κάνει και ‘’ευκολίες’’. Σε μια χρονική περίοδο που εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά δεν μπορούν να βρουν εργασία, οι ευνοούμενοι με μπάρμπα στην Κορώνη έχουν πολλαπλές επιλογές!».

Η Ομοσπονδία, μετά τη νέα αποκάλυψη, καλεί τις αρμόδιες εποπτικές αρχές της Πολιτείας να παρέμβουν για την αντιμετώπιση της προκλητικής περίπτωσης, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, της κατόχου του παράνομου τίτλου σπουδών που είναι εδώ και χρόνια προνομιακά αποσπασμένη από την οργανική της θέση.

Δείτε τον παράνομο τίτλο σπουδών


Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…