Κατατέθηκε στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2018

Στη Βουλή κατατέθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το έτος 2018 από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη. «Είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο» σχολίασε για τον προϋπολογισμό ο Νίκος Βούτσης.

του Άγγελου Προβολισιάνου

Στην αρχή της συνεδρίασης στην Ολομέλεια για τη συζήτηση και ψήφιση επί των σχεδίων νόμων: «Κύρωση του Απολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2015 & Κύρωση του Ισολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2015», ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε πως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, θα καταθέσει τον κρατικό προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2018.

«Έχω την τιμή να καταθέσω στο σώμα το κρατικό προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2018» είπε ο κ. Χουλιαράκης και στη συνέχεια ζήτησε από τον Νίκο Βούτση να οριστούν οι ημερομηνίες συζήτησης του προϋπολογισμού στη Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων αλλά και στην Ολομέλεια. 

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε πως η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 28 του ίδιου μήνα. Έπειτα, η συζήτηση επί του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και μετά από πέντε συνεδριάσεις θα ψηφιστεί

μέσω ονομαστικής ψηφοφορίας

στις 22 Δεκεμβρίου μετά από την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού. 

«Εύχομαι οι επόμενοι προϋπολογισμοί να είναι οι καλύτεροι» είπε αρχικά ο Νίκος Βούτσης, ενώ όταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του παρέδωσε το στικάκι του προϋπολογισμού πρόσθεσε: «Είναι ο καλύτερος (προϋπολογισμός) μέχρι τον επόμενο».

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Βρετανία: Συναγερμός στην Ευρώπη από διαρροή σε εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια στο πιο επικίνδυνο εργοστάσιο με ραδιενεργά απόβλητα της Ευρώπης έχουν…

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Βόλος: Μαθητές σχημάτισαν με τσάντες τα ονόματα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Βασίλη Μάγγου

Σε μια ιδιαίτερη δημιουργική δράση προχώρησαν μαθητές και μαθήτριες από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου με…