Καταγγελία-σοκ για τον βιασμό στη Μύκονο: «Στο ΑΤ Ακρόπολης οι αστυνομικοί την απέτρεψαν να καταθέσει μήνυση»

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει 21 εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο το σώμα της 27χρονης - «Της είπαν “μην καταγγείλεις"» - Οργή και σειρά ερωτημάτων προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της 27χρονης καθηγήτριας, φερόμενο θύμα βιασμού από τον 40χρονο επιχειρηματία.

m T9THJMIIMPM unsplash

Σειρά ερωτημάτων πυροδοτεί μια καταγγελία δικηγόρου που έρχεται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού 27χρονης στη Μύκονο από 40χρονο επιχειρηματία.

Σημειώνεται πως ο 40χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε τη νεαρή καθηγήτρια πήρε το δρόμο της φυλακής. Η νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια 27χρονη καθηγήτρια και φερόμενο ως δράστη 40χρονο επιχειρηματία έχει συγκλονίσει την κοινότητα της Μυκόνου, ενώ οργή και σειρά ερωτημάτων προκαλούν τα όσα καταγγέλλει ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας.

Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος της 27χρονης

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 27χρονης, όταν εκείνη πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της στο ΑΤ Ακρόπολης, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να την αποτρέψουν να καταθέσει μήνυση.

«Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά, την αποτροπή μίας κοπέλας που με γυμνό οφθαλμό φαίνεται. Έχει 21 εκχυμώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση» είπε μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος της 27χρονης Γιώργος Κανιάρης. «Της είπαν “μην καταγγείλεις, εντάξει, ήταν ένα ραντεβού που είχατε”. Σχεδόν την απαξίωσαν», συμπλήρωσε.

Ο βιασμός, σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης, σημειώθηκε ακριβώς έναν χρόνο πριν, τον Απρίλιο του 2022, ενώ ο 40χρονος κατηγορούμενος προφυλακίστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, γνώρισε τον επιχειρηματία από τη Μύκονο μέσα από το Διαδίκτυο, έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα, στου Ψυρρή και εκείνος στη συνέχεια τη νάρκωσε εν αγνοία της και τη βίασε.

«Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, γελούσα πάρα πολύ, είχε θολώσει η σκέψη μου. Δεν είχα επίγνωση του τι συνέβαινε γύρω μου και τι έκανα. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι στο ποτό χωρίς να το καταλάβω», ανέφερε η 27χρονη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα αναφέρει 21 εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο το σώμα της 27χρονης. Από τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε γενετικό υλικό δύο ανδρών στα εσώρουχα της καθηγήτριας, μυστήριο που ακόμη δεν έχει λυθεί.

Η κατάθεση της 27χρονης καθηγήτριας

«Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησε αν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό MDMA. Ξαφνιάστηκα. Δεν το είχα ξανακούσει. Του είπα “όχι” και αυτός μου είπε ότι φέρνει έντονη ερωτική διάθεση. Όταν φύγαμε από το μαγαζί γύρω στις 2, με έβγαλε ουσιαστικά υποβασταζόμενη. Τρέκλιζα. Μόλις απομακρυνθήκαμε άρχισε να γίνεται πολύ βίαιος. Με πέταξε σε παρατημένο καροτσάκι πλανόδιου πωλητή, μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, μου έσκισε με δύναμη τη μια πλευρά του καλσόν και με έβαλε στο αμάξι του χωρίς να το καταλάβω. Δεν σταμάτησε να με θωπεύει παρά το γεγονός πως του το ζήτησα επανειλημμένως», ανέφερε η 27χρονη.

Η ίδια κατέθεσε ότι ο 40χρονος παράγγελνε συνέχεια σφηνάκια και την ανάγκαζε να τα πιει, με την ίδια να χάνει επαφή με την πραγματικότητα. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα της καθηγήτριας, με τον 40χρονο να της λέει «πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις» κι εκείνη του είπε ψέματα πως έχει περίοδο για να σταματήσει.

Τότε εκείνη έπεσε αναίσθητη και είδε αμυδρά τον 40χρονο να περνάει προς το μπάνιο.

Τι ισχυρίστηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας

Ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική και έχει προχωρήσει σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο συνήγορός του δε, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο πελάτης του «δεν επιχειρεί μόνο στην Μύκονο, αλλά γενικώς σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια καταπληκτική οικογένεια. Ακόμα και τα αδέλφια του είναι επιφανείς σε όλες τις επιχειρήσεις και επιστήμονες».

Δείτε το ρεπορτάζ:

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…