Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι δυνατόν το 2023;» – Κατακραυγή με εικόνες ντροπής στην Ύδρα (Video)

Τις εικόνες αναδημοσίευσε στο Instagram και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στέλνοντας το δικό του μήνυμα - Λίγο καιρό μετά το τραγικό περιστατικό στην Κέρκυρα που προκάλεσε την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

My project 1 3

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν νέες εικόνες απάνθρωπης μεταχείρισης ζωντανών -αυτή τη φορά στην Ύδρα– λίγο καιρό μάλιστα μετά το τραγικό περιστατικό στην Κέρκυρα, όπου άλογο τουριστικής άμαξας κατέρρευσε και πέθανε στη μέση του δρόμου.

Υπενθυμίζεται πως το φριχτό περιστατικό στην Κέρκυρα προκάλεσε μάλιστα την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κα. Αναστασίας Μασούρα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των όρων ευζωίας του άτυχου ζώου, που αναγκαζόταν να μεταφέρει τουρίστες σε ώρες που δεν επιτρεπόταν, σύμφωνα με την σχετική απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Κερκυραίων.

Διαβάστε περισσότερα: Κατακραυγή στο Twitter για τον θάνατο του αλόγου στην Κέρκυρα – Παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Τις νέες ντροπιαστικές εικόνες έφερε στο φως της δημοσιότητας η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, προχωρώντας στην ανάρτηση βίντεο όπου βλέπουμε γαϊδουράκια και άλογα που χρησιμοποιούνται για μεταφορές στο νησί, να είναι υπερφορτωμένα ακόμα και με ολόκληρα ψυγεία.

«Θα έρθω προετοιμασμένη με λύσεις», σχολίασε -μεταξύ άλλων- αγανακτισμένη η Εριέττα Λάτση.

«Όταν ήμουν μικρότερη υπέκυπτα εύκολα στον θυμό και λειτουργούσα παρορμητικά. Πλέον ωρίμασα. Θα έρθω προετοιμασμένη με λύσεις. Με απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που ξέρω ότι θα τεθούν. Όμως θα έρθω γιατί δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες το 2023», γράφει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία των ζώων δημιουργώντας τα Save a Greek Stray και A promise to animals.

359936703 236780188760408 7743935728800850549 n 1

Τις εικόνες αναδημοσίευσε στο Instagram και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Όσοι βρίσκεστε σε περιοχές που βλέπετε να συμβαίνει οποιαδήποτε κακοποίηση ιπποειδούς όπως στις φωτογραφίες πριν, παρακαλώ να καλείτε αμέσως την αστυνομία και να περιμένετε μέχρι να έρθει. Έχουν υποχρέωση να έρθουν. Αν δεν έρθουν καλέστε ξανά. Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή θα έχει καύσωνα και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και 44 βαθμούς Κελσίου. Δυστυχώς η ενσυναίσθηση και η αντίληψη κάποιων ανθρώπων φτάνει πάτο» έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το σχόλιο του με την παρακάτω εικόνα.

364191794 793739655877764 938942782965093606 n

«Αυτά στην Ύδρα … ακάθεκτοι και απτόητοι συνεχίζουν την κτηνωδία», έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικού δικτύου.

Να σημειωθεί πως τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί ξανά στο παρελθόν στο εν λόγω νησί. Πέρυσι τον Μάιο του 2022, μια θλιβερή εικόνα είχε κάνει και πάλι τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με ένα γαϊδουράκι στην Ύδρα να κουβαλάει στην πλάτη του -όπως μάλλον και τώρα- ένα ολόκληρο ψυγείο.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…