Καταγγέλλει φραστική επίθεση στους διαιτητές ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με παράπονα αποχώρησε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η αποστολή του Παναθηναϊκού, στο πρώτο φετινό ντέρμπι της Α1.

580530771dc52448278b46c9

Οι «πράσινοι» ισχυρίστηκαν ότι στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό έξι με επτά άτομα βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών και επιτέθηκαν φραστικά στην τριάδα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι διαιτητές Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Τζαφλέρης δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αντέκρουσε στο μεγαλύτερο μέρος τους τους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού.

Η θέση του πρωταθλητή Ελλάδας, όμως, καθώς και του κομισάριου του αγώνα, Θοδωρή Βιδάλη, ήταν διαφορετικά. Συγκεκριμένα, η πειραϊκή ομάδα αλλά και ο κομισάριος ανέφεραν ότι ήταν μόνο ένα άτομο που ξεκίνησε να μιλά απρεπώς στους ρέφερι, αλλά απομακρύνθηκε αμέσως από την ασφάλεια του γηπέδου Ειρήνης και Φιλίας.

Η θέση αυτή ενισχύεται και από το φύλλο αγώνα, καθώς η διαιτητική τριάδα δεν έγραψε κάτι σχετικό εκτός από τη ρίψη δύο κροτίδων και κάποια υβριστικά συνθήματα.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά