Καταγγελία Μουζάλα για απειλές κατά της ζωής του μετά τα «ψεύδη» Μηταράκη

«Ειδοποιήσεις» κατά της ζωής του αλλά και της οικογένειάς του υποστήριξε ότι δέχεται ο Γιάννης Μουζάλας μετά τα ψεύδη -όπως τα χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός- του Νότη Μηταράκη περί στοχοποίησης του Λιμενικού.
 

Άγγελος Προβολισιάνος 13/10/2020 | 21:15

Παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στην κατηγορία που εξαπέλυσε εναντίον του ο υπουργός Μετανάστευσης περί στοχοποίησης του Λιμενικού Σώματος, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Ν. Μηταράκη ότι ψεύδεται για δεύτερη φορά.

«Εγώ είπα στους αξιωματικούς του Λιμενικού ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί αν υπάρχουν κάποιοι που υπακούουν σε παράνομες εντολές, τότε θα ελεγχθούν» είπε και επανέλαβε «πόσο ευγνώμονες είμαστε στο Λιμενικό και πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ τιμά τη δουλειά που έκανε».

«Κατόπιν αυτού, έχω πάρει πάνω από 700 ειδοποιήσεις για τα παιδιά μου, για την γυναίκα μου, για το σπίτι μου και για εμένα τον ίδιο» αποκάλυψε και συνέστησε στον υπουργό να σταματήσει «αυτά τα πράγματα» και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες των λεγόμενών του.

Μάλιστα, στη συζήτηση παρενέβη και ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νεκτάριος Σαντορινιός, ζητώντας από τον Ν. Μηταράκη να σταματήσει τα fake news, τονίζοντας πως «κανένας δεν απείλησε και ούτε θα μπορούσε να απειλήσει το Λιμενικό»

Πηγή: Documentonews.gr