Κασσελάκης vs Τζίμα- Πρετεντέρη, σημειώσατε ένα!-Αντιδράσεις στο Τwitter για τους δύο δημοσιογράφους (video)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στρίμωξε του δυο δημοσιογράφους στις επίμονες ερωτήσεις τους αναφορικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι εάν κληθεί να δώσει εξηγήσεις θα της δώσει στη Δικαιοσύνη

kasselakis 7

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το πρόγραμμα του κόμματος και την επικαιρότητα, δέχθηκε τις επίμονες ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων, αναφορικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες στο Τwitter, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις για την στάση τους απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

O Στέφανος Κασσελάκης, άδειασε τους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη, αναφέροντας ότι «Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις θα δώσω στη Δικαιοσύνη. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να αρχειοθετηθεί ποτέ. Ουδέποτε έχω φοροδιαφύγει. Αν είναι να τιμωρηθώ επειδή έκαναν Χριστούγεννα εργαζόμενοι ας τιμωρηθώ», ανέφερε.

Ως προς το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Τα χρήματα έχουν επιστραφεί στην Όσιος και μάλιστα με ζημία λόγω του συναλλάγματος».

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει;  Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη».

«Όλοι οι άλλοι έχουν  δανεικά και αγύριστα, τα οποία απλά τα ρολάρουν, τα πάνε μπροστά κάθε χρόνο και δεν μιλάει κανείς» συμπλήρωσε και είπε «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε».

Απαντώντας στην ερώτηση για το πόσες επιχειρήσεις έχει στο εξωτερικό, σημείωσε: «Έχω μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που μπορεί να είχα. Τα αστακοκάραβα ήταν μέρος μιας επιχείρησης που είναι γνωστή στον κόσμο. Ήταν σε συνεργασία με εταιρεία εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Αυτή τη στιγμή έχω μεταβιβάσει…Αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία. Έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές. Σας έχω απαντήσει τρεις φορές. Αυτός ο νόμος, δημιουργήθηκε – δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ήταν στρεβλό – για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα έξω. Όχι για να μην βάζουν οι απόδημοι άσπρα μέσα. Ο κ. Μητσοτάκης που μιλά για την αγάπη του για την ομογένεια, είχε πέντε χρόνια να αλλάξει τον νόμο. Στο βαθμό που υπήρχε προσωπική ατζέντα για την οικογένεια Μητσοτάκη, ήταν κι αυτό λάθος. Ο νόμος προφανώς ήταν λάθος. Αν χρειαστεί να πληρώσω κάποιο πρόστιμο θα το πληρώσω»

 

«Ούτε μια στο εκατομμύριο να ρίξω τη χώρα στα βράχια»

Απαντώντας σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του, «δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο εγώ ως πρωθυπουργός να στείλω τη χώρα στα βράχια. Σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, εγώ έχω επιχειρήσει και ξέρω καλά από ισολογισμούς. Υπάρχουν one off μέτρα ελάφρυνσης. Συγχρόνως όμως, όταν λες βάζω πλαφόν στην κερδοφορία του ρεύματος, αυτό έχει κόστος μόνο για τους μετόχους της ΔΕΗ και στις τσέπες τους. Ο κόσμος έχει ανάγκη από ελάφρυνση των φόρων. Είδα μια ομιλία του Κ. Μητσοτάκη από το 2016 που έλεγε πόσο άδικοι είναι οι έμμεσοι φόροι».

Αντιδράσεις στο Twitter για Τζίμα-Πρεντενέρη

Την  συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, την είδαν όπως φαίνεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι χρήστες στα social media. Πολλοί ήταν εκείνοι που με δηκτικό τρόπο επέκριναν την στάση των δύο δημοσιογράφων, δικαιολογώντας την θέση  θέση 108 των ΜΜΕ.

 

 

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…