Κασσελάκης: Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση και από αμέλεια

«Οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

κασελ καλπη

Σε δημοτικό σχολείο της Εκάλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος, μετά την ψηφοφορία, μιλώντας στις κάμερες τόνισε ότι αντί για «τοπικούς άρχοντες» που έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, «οι Έλληνες πρέπει να επιλέγουν τους «τοπικούς υπηρέτες τους, ανθρώπους που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, με καθαρά χέρια, ανθρώπους που είναι εδώ να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα, χωρίς αλαζονεία και πάνω από όλα με διαφάνεια».

«Σήμερα, καλώ τους Έλληνες, και ειδικά τους νέους και τις νέες μας, να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα. Ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω από όλα από τη σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα μακροπρόθσμα. Το είδαμε και στη Θεσσαλία, το βλέπουμε και σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους, σήμερα είναι γιορτή της Αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω από όλα πρέπει οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η Αυτοδιοίκηση», υπογράμμισε επίσης ο κ. Κασσελάκης.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..