Καρυστιανού: Ο Καραμανλής είναι υπεύθυνος για ότι συνέβη στα παιδιά μας – Θέλω να καταδικαστεί 57 φορές ισόβια

«Επέτρεψε επί 4 χρόνια να κυκλοφορεί σε αυτή την κατάσταση ο σιδηρόδρομος», τόνισε η Μαρία Καρυστιανού

6111979

Η Μαρία Καρυστιανού με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη μίλησε στον Αθήνα 9.84 για το σχέδιο συγκάλυψης της υπόθεσης, ενώ όπως τόνισε βασικό υπεύθυνο για ότι συνέβη θεωρεί τον πρώην υπουργό μεταφορών, Κώστα Καρμανλή.

«Ο κ. Καραμανλής είναι 100% υπεύθυνος γι’ αυτό που συνέβη στα παιδιά μας. Θέλω να δικαστεί και να καταδικαστεί γιατί ήταν ο κύριος ένοχος.

Επέτρεψε επί 4 χρόνια να κυκλοφορεί σε αυτή την κατάσταση ο σιδηρόδρομος.

Περιμένω την καταδίκη του 57 φορές ισόβια, τίποτα λιγότερο. Δεν προστάτευσε κανέναν επιβάτη.

Ακόμη και μια υποτυπώδης τηλεδιοίκηση που υπήρχε, κάηκε επί των ημερών του, το 2019 και δεν μπήκε καν στον κόπο να την βάλει ξανά σε λειτουργία. Αν η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε, τα παιδιά μας θα είχαν σωθεί.

Δεν τόλμησε ούτε να επικοινωνήσει μαζί μας. Βγαίνει μόνο με το χέρι όρθιο για να μας επιπλήξει. Όταν έπρεπε να κάνει έργο, αδιαφορούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ένα χρόνο μετά, παραμένουμε θεατές σε μια τραγική παράσταση ευτελισμού της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, όπου η ευθύνη παραμένει εμμονικά κυρίως στον ανθρώπινο παράγοντα και έχει ως στόχο την ελαφρότερη των ποινών όσων πραγματικά φέρουν ευθύνη.

Τελικός στόχος είναι η πλήρης ατιμωρησία των πολιτικών», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Μαρία Καρυστιανού.

Στη συνέχεια μίλησε για το πως βλέπει να κινούνται οι διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής:

«Από την αρχή είχα τοποθετηθεί σε σχέση με την Εξεταστική Επιτροπή που δημιουργήθηκε προκειμένου να διερευνήσει αυτό το έγκλημα, βασιζόμενη στην προϊστορία που έχει και η οποία δεν είναι καθόλου καλή.

Όμως, θεωρώ κέρδος ότι ο κόσμος ενημερώθηκε για πράγματα που δεν θα μάθαινε ποτέ.

Υπήρξαν δημόσιες τοποθετήσεις από ανθρώπους που είναι υπόλογοι και οι οποίες ουσιαστικά δείχνουν την ενοχή τους απέναντι στην κοινωνία. Επιβεβαιώσαμε ξεκάθαρα ποιος φταίει.

Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο σταμάτησαν τόσο βιαστικά και χωρίς να καλέσουν πολύ βασικούς μάρτυρες για να αποφύγουν και άλλες αποκαλύψεις, δείχνει ότι η Εξεταστική Επιτροπή δεν είναι ακριβώς όπως την φαντάστηκα.

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι έρχονται συνεχώς στο φως καινούρια στοιχεία, πιστεύω ότι θα συσταθεί ξανά το σώμα των βουλευτών και θα έχουμε συνέχεια στην Εξεταστική», σημείωσε.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.