Καραμανλής: Η προκλητική δήλωση για τα Τέμπη – «Ο σιδηρόδρομος δεν είχε πρόβλημα… είχε σοβαρό πρόβλημα» (video)

Με αλαζονικό και προκλητικό ύφος εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Καραμανλής στην εξεταστική των Τεμπών και μας ενημέρωσε για τα... προβλήματα του σιδηροδρόμου

Καραμανλής Τέμπη

Απίστευτα προκλητικός και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Καραμανλής στην εξεταστική των Τεμπών, νωρίτερα το πρωί, με τον πρώην υπουργό μεταφορών να δείχνει αμετανόητος για ό,τι έγινε.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχοντας αλαζονικό ύφος, στην εξεταστική ενός συμβάντος που έγινε επί υπουργίας του και κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, επισήμανε ότι το εξώδικό που είχε σταλεί λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα και έλεγε για ζητήματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο δεν ανέφερε ότι δεν υπήρχε ασφάλεια, αλλά τους έλεγε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα ασφάλειας και με την 717 και «προχωρήστε το».

Ναι, καλά διαβάσατε, ο πρώην υπουργός μεταφορών ουσιαστικά ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχαν ζητήματα ασφάλειας, αλλά… υπήρχαν ζητήματα ασφάλειας.

Πιο αναλυτικά ο Αχιλλέας Καραμανλής είπε: «Αυτό που στην ουσία έλεγε το εξώδικο δεν ήταν ότι ο σιδηρόδρομος δεν είναι ασφαλής. Το εξώδικο έλεγε “προχωρήστε γιατί έχουμε ζητήματα ασφάλειας και ολοκληρώστε την 717”. Αυτό έλεγε το εξώδικο».

Παρακολουθήστε Live την κατάθεση του Αχιλλέα Καραμανλή στην εξεταστική των Τεμπών:

Οι ειδήσεις σήμερα: 

Τέμπη: «Αν είστε τυχεροί μπορεί να πάρετε ένα χέρι ή ένα πόδι της. Μπορεί να μην πάρετε και τίποτα»

Κανάκης για Βλάχο: «Έβαλε στο ίδιο σακί Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε… το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα»

Άδωνις: Δείτε τον να φωνάζει… «Και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ»

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την απειλή αυτοκτονίας ποδοσφαιριστή