Newsroom

Newsroom

Καπραβέλος: Οδηγούμαστε σε τραγωδία, «πάμε» για πενταψήφιο αριθμο κρουσμάτων (video)

"Δεν είναι τρελοί οι Αυστριακοί και προχωρούν σε lockdown, προσπαθούν να αποτρέψουν μία ανθρώπινη τραγωδία"

AP 20077500687925 2

Απαισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας εμφανίστηκε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπανικολάου”, Νικόλαος Καπραβέλος, που μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προέβλεψε ότι θα έρθουν περισσότερα περιοριστικά μέτρα, ενώ πρότεινε να επανέλθει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας παντού.

“Το κακό είναι μπροστά μας. Να ξέρετε ότι φλερτάρουμε πλέον με πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων, πάνω από 10.000, και με τριψήφιους αριθμούς θανάτων σε καθημερινή βάση. Το είπαμε από το καλοκαίρι, πάμε σε μία πανδημία των ανεμβολίαστων, που συμμετέχουν τώρα και οι εμβολιασμένοι, και θα καταλήξει σε τραγωδία των ανεμβολίαστων”, ανέφερε ο κ. Καπραβέλος, τονίζοντας: “Αυτήν τη στιγμή δεν προλαβαίνουμε να αυξήσουμε το τείχος ανοσίας. Αυτήν τη στιγμή δυστυχώς έχουμε φτάσει σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Τα περιοριστικά μέτρα είναι μπροστά μας, είναι μπροστά στο τραπέζι. Έχω πει πολλές φορές, ποτέ μην πεις ποτέ. Βλέπετε τι γίνεται στην Αυστρία. Δεν είναι τρελοί οι Αυστριακοί και προχωρούν σε lockdown, προσπαθούν να αποτρέψουν μία ανθρώπινη τραγωδία. Πιστεύω ότι, παρότι η ελληνική Πολιτεία δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα, μπροστά μας είναι περισσότερα περιοριστικά μέτρα”.

Ανέφερε ακόμα ότι στο νοσοκομείο του τον τελευταίο μήνα καταγράφηκαν 66 θάνατοι από κορονοϊό, και πάνω από το 85% αυτών ήταν ανεμβολίαστοι, ενώ ένα 10-15% ήταν εμβολιασμένοι μεγάλης ηλικίας και με υποκείμενα νοσήματα που δεν πρόλαβαν να κάνουν την τρίτη δόση. “Πιστεύω ότι θα μειώσουμε πολύ την τραγωδία αν ουσιαστικά οι ανεμβολίαστοι εμβολιαστούν και οι εμβολιασμένοι κάνουν την τρίτη δόση“, υπογράμμισε.

 

 

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

aston villa olympiacos 19252

Viral φίλος του Ολυμπιακού που σουβλίζει το αρνί και… τεμαχίζει με μπαλτά εμφάνιση της Άστον Βίλα!

Ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά