Κανονικά υποψήφιος ο Κώστας Αχ. Καραμανλής – Όλο το παρασκήνιο

Δεν κάνει πίσω ούτε ο ίδιος, ούτε ο Μητσοτάκης παρά το τεράστιο κύμα οργής

Αποφασισμένο φαίνεται πως είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώσει το «πολιτικό έγκλημα» που αφορά την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Αν και μέχρι τώρα το ζήτημα δεν είχε «κλείσει», νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική απόφαση του ίδιου του πρώην υπουργού Μεταφορών να είναι κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες αψηφώντας τις τεράστιες αντιδράσεις.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως την είδηση και το ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, έδωσε στη δημοσιότητα το φιλοκυβερνητικό STAR και ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής αφού στάθμισε όλα τα δεδομένα πήρε την απόφαση να είναι κανονικά υποψήφιος, έτσι ώστε να κριθεί από τους πολίτες των Σερρών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή έχει εγκριθεί χωρίς κραδασμούς και ενδοιασμούς από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Γιώργος Ευγενίδης στη συνέχεια του ρεπορτάζ αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα ο πρώην υπουργός ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και κάπως έτσι «κλείδωσε» η υποψηφιότητά του.

Oι Ρώσοι λένε ότι απέκρουσαν «ευρείας κλίμακας» ουκρανική επίθεση – Σιωπή από το Κίεβο

AP - Ουκρανια ρωσικος στρατος

Oι Ρώσοι λένε ότι απέκρουσαν «ευρείας κλίμακας» ουκρανική επίθεση – Σιωπή από το Κίεβο

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν 250 Ουκρανούς στρατιώτες, ενώ κατέστρεψαν 16 τανκς…