Κανάκης προς ομόφυλα ζευγάρια: «Υπάρχει θεραπεία για το κακό που σας βρήκε» (video)

«Θυμάστε πως περιμέναμε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ακόμα πιο γρήγορα ήρθε η εκκλησία και βρήκε την θεραπεία για την ομοφυλοφιλία», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης

Κανάκης 1

O Αντώνης Κανάκης στο χθεσινό (25/01), επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε για την απόφαση της Ιεράς Συνόδου που θα διαβαστεί στους πιστούς και κάνει λόγο για «θεραπεία» που θα βοηθήσει τους ομοφυλόφιλους που «παρεκκλίνουν»,.

Η αβάσιμη και απαρχαιωμένη άποψη της εκκλησίας έχει σηκώσει έντονες αντιδράσεις και εκτός αυτού παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί η εκκλησία παίρνει θέση για ένα θέμα που δεν την αφορά, πόσο μάλλον κάνοντας και κυρήγματα.

«Αχ, κυρίες και κύριοι, σας έχουμε ευχάριστα νέα! Μάλλον… όχι, κυρίες και κύριοι.

Την προσοχή σας, παρακαλώ, όλοι οι ομοφυλόφιλοι. Όλοι οι ομοφυλόφιλοι την προσοχή σας, παρακαλώ. Σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Υπάρχει θεραπεία για το κακό που σας βρήκε. Ναι, ναι. Μπορείτε να απαλλαχτείτε από την ομοφυλοφιλία και την θεραπεία αυτήν βέβαια ποιος άλλος φρόντισε να την βρει;

Η εκκλησία της αγάπης, της κατανόησης και της ζεστασιάς. Τόσο γρήγορα.

Θυμάστε πως περιμέναμε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ακόμα πιο γρήγορα ήρθε η εκκλησία και βρήκε την θεραπεία για την ομοφυλοφιλία» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα για να «παίξει» το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 31:20 και μετά

«Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε, αν είστε ή κινδυνεύετε να γίνετε ομοφυλόφιλος, είναι να τρέξετε στην εκκλησία, να ακούσετε το συγκεκριμένο κείμενο και αμέσως θα θεραπευτείτε και θα έρθετε στον κόσμο των στρέιτ.

Σε αυτόν τον αγιασμένο δρόμο, στον σωστό δρόμο των στρέιτ. Το κείμενο όμως που θεραπεύει την ομοφυλοφιλία το έχουμε μόνο εμείς, εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, θα παρουσιαστεί την επόμενη Κυριακή για πρώτη φορά αλλά σας το δείχνουμε σήμερα.

Μας το εμπιστεύθηκαν και δεν ξέρω αν λειτουργήσει και τηλεοπτικά και θεραπεύσει αρκετούς ομοφυλόφιλους και μέσω της τηλεόρασης. Θα δούμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Τι είπε ο κρεοπώλης για τις λίρες και το κινητό του Μπάμπη – «Όσες φορές και να με ρωτήσετε…» (video)

Καιρός: Έρχεται ο «Παν-τουρκικός» χιονιάς – Τσουχτερό κρύο και «άσπρη μέρα» από την Κυριακή (video)

Καπουτζίδης: Χείμαρρος για Νταλάρα – «Προσπαθούμε να σας πούμε ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό» (video)

Μπακογιάννη για Βορίδη: Προτιμά άρρωστα παιδιά να μένουν στα ιδρύματα παρά να υιοθετηθούν από ομόφυλα ζευγάρια (video)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…