Καμμένος: "Εποικοδομητική η συζήτηση με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ"

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με την υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Βικτώρια Νούλαντ. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ αλλά και η οικονομική κρίση, ενώ συζητήθηκαν το θέμα της Ρωσίας και το Κυπριακό.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με την υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Βικτώρια Νούλαντ. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ αλλά και η οικονομική κρίση, ενώ συζητήθηκαν το θέμα της Ρωσίας και το Κυπριακό.

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική επεσήμανε ο κ. Καμμένος, ο οποίος ενημέρωσε την κ. Νούλαντ για τις τελευταίες εξελίξεις στις συνομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο Έλληνας υπουργός ζήτησε τη συνδρομή των ΗΠΑ, ώστε οι συνομιλίες με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να ολοκληρωθούν με θετική κατάληξη.

Για το Ισλαμικό Κράτος και την επέκτασή του, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι συμφωνήθηκε η κοινή δράση της Ελλάδας, των ΗΠΑ, αλλά και του ΝΑΤΟ μαζί με τις χώρες οι οποίες είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. «Συμφωνήσαμε να προετοιμάσουμε την επόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στις Βρυξέλλες», πρόσθεσε. 

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι συζητήθηκαν και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, με την ελληνική κυβέρνηση, όπως εξέφρασε και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, να θέτει ως προϋπόθεση την απόσυρση των τουρκικών δυνάμεων από την περιοχή. «Διευκρινίστηκε το θέμα της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ελλάδα σε σχέση με τα υφιστάμενα μέσα, αλλά και με τα μέσα τα οποία χρειάζεται η Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει το ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, για τη συνεργασία με το Ισραήλ, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αίγυπτο, αλλά και τις moderate χώρες της Μέσης Ανατολής», τόνισε.

Ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν στις διαπραγματεύσεις. Στο θέμα της Ρωσίας, είπε ότι θα πρέπει να προχωρήσει ο διάλογος και να υπάρξει συμφωνία. «Η Ελλάδα είναι ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις που έχει με όλα τα κράτη είναι διαφανείς και δημόσιες. Στα ενεργειακά θέματα υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά των ΗΠΑ, το οποίο θα είναι και μία πολύ σοβαρή προϋπόθεση για την ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας», πρόσθεσε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας.

 

Μπέζος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος από το τι θα γράψει ο κάθε βλάκας στο διαδίκτυο, αυτό είναι γελοίο» (video)

Μπέζος: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος φόβος από το τι θα γράψει ο κάθε βλάκας στο διαδίκτυο, αυτό είναι γελοίο» (video)

«Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε. Δηλαδή να ονειρευτούμε, να χαρούμε»

Viral βίντεο: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών, βούτηξε γυμνός σε ποταμάκι της Disneyland – Τον «πήραν σηκωτό»

Viral βίντεο: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών, βούτηξε γυμνός σε ποταμάκι της Disneyland – Τον «πήραν σηκωτό»

Ο 26χρονος γδύθηκε και μπήκε στο «ποταμάκι» του θεματικού πάρκου It’s a Small World, όπου γίνονται βόλτες με βάρκα και συνήθως…