Newsroom

Newsroom

Καμία απόφαση για τα 11,9 δισ. ευρώ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Δεν ελήφθη καμία απόφαση στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με θέμα τα 11,5 δις. Ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος από το…

Δεν ελήφθη καμία απόφαση στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με θέμα τα 11,5 δις. Ο Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος από το Μαξιμου, τόνισε “Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο. Τίποτα, για τη ΔΗΜΑΡ, δεν είναι δεδομένο”. O Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν έχουμε κλείσει γιατί η τρόικα δεν έχει αποδεχθεί το σύνολο των προτάσεων του οικονομικού επιτελείου. Όσον αφορά τη στήριξή του στην κυβέρνηση, δήλωσε: «Δεν υπάρχει θέμα στήριξης της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής συνοχής, αλλά αντοχής της κοινωνίας»
Οι ενστάσεις της τρόικας για τα μέτρα έχουν να κάνουν με την εφεδρεία, τις αμυντικές δαπάνες και τα έσοδα από φορολογία.
Ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε, με τη σειρά του, ότι «τα μέτρα πρέπει να “κλείσουν” το συντομότερο δυνατό» και πρόσθεσε ότι τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας και του υπουργείου Οικονομικών συζητούν για τα μέτρα.Σχετικά με τις ενστάσεις που προκλήθηκαν στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών τόνισε «Έντονες ενστάσεις δεν θα το έλεγα. Συζήτηση γίνεται για να καταλήξουμε στο άριστο μείγμα των μέτρων» και συμπλήρωσε ότι λίγα είναι τα μέτρα που δεν έχουν γίνει αποδεκτά.
Οι πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν εκ νέου στις 19:30 την Τετάρτη, εν όψει και του Eurogroup της Παρασκευής, όπου θα εξετασθεί και το ελληνικό ζήτημα.


Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.