Newsroom

Newsroom

«Έφυγαν» τραπέζια και καρέκλες στον αέρα – Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ωμή βία μεταξύ οπαδών σε καφετέρια

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την άγρια επίθεση οπαδών εναντίον υπαλλήλων σε καφέ στο κέντρο Αθήνας, στις αρχές Οκτωβρίου. Το βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε η ΕΡΤ.

image 6

Νέο σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας στη καρδιά της Αθήνας – Επίθεση και άγριος ξυλοδαρμός σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ με βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει οπαδούς -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να μπαίνουν σε κατάστημα που να ξυλοκοπούν με βιαιότητα τους εργαζόμενους, που όπως αναφέρθηκε είναι επίσης οπαδοί της ίδιας ομάδας! Όπως σημειώνεται το περιστατικό συνέβη στις αρχές του Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας ενώ ανάμεσα στην ομάδα των ατόμων που έκανε την επίθεση βρίσκονται και ποινικοί που στο παρελθόν είχαν κάνει φυλακή επίσης για οπαδικούς λόγους.

Όπως φαίνεται από την καταγραφή κάμερας ασφαλείας στο εν λόγω καφέ τουλάχιστον επτά άτομα, κάποιοι με τα πρόσωπα καλυμμένα με καπέλα και μάσκες, εισβάλουν στο εσωτερικό του καταστήματος και κινούνται εναντίον των υπαλλήλων και αρχίζουν να τους γρονθοκοπούν. Τους ρίχνουν κάτω, συνεχίζουν να τους κλωτσούν, ένα μάλιστα τον χτυπούν στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας, ενώ δεν διστάζουν να πετάξουν εναντίον με μένος μεταλλικό τραπέζι και καρέκλα. Κάποια στιγμή ένας εκ των επιτιθέμενων αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας, τη ρίχνει κάτω και επιχειρεί να αρπάξει το καταγραφικό χωρίς να τα καταφέρει.

Αρκετοί από τους επιτιθέμενους πάντως δεν έχουν καλύψει καν τα χαρακτηριστικά τους. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι η αγριότητα των χτυπημάτων.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

λαμια δηλητηριαση

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…