Newsroom

Newsroom

Κακοκαιρία «PETAR»: Μήνυμα του «112»

Η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της Ζακύνθου και της Κέρκυρας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, εν όψει της κακοκαιρίας «Petar».

κακοκαιρια

Ενεργοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου το 112, με αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές, όπου αναμένεται να “περάσει” η κακοκαιρία “Petar”, που έχει θέσει σε γενική επιφυλακή την Πολιτική Προστασία. Συγκεκριμένα, το 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Κέρκυραςμ Ζακύνθου , Πρέβεζα και  Αγρίνιο

Κακοκαιρία petar - 112

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo για τον καιρό, η επέλαση της κακοκαιρίας Petar, θα φέρει ανέμους που θα πνέουν έως 4 μποφόρ στα πελάγη ενώ ο καύσωνας υποχωρεί τα βορειοδυτικά της χώρας όπου και θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν στην υπόλοιπη χώρα.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, μπαίνει σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως η περιοχή Κέρκυρας – Παξών), η Ήπειρος, βαθμιαία η δυτική Μακεδονία και η δυτική Στερεά και από αργά το απόγευμα η βορειοδυτική Πελοπόννησο, η δυτική και βόρεια Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία. Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή τα φαινόμενα στη βορειοδυτική χώρα θα εξασθενήσουν.

Η πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα μας θα έρθει σε δύο φάσεις . Αρχικά με το πέρασμα ενός ψυχρού μετώπου το Σάββατο από τα ΒΔ και ακολούθως με την επικράτηση μελτεμιού από την ερχόμενη Τρίτη.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι: Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, το βόρειο Ιόνιο (κυρίως η περιοχή Κέρκυρας – Παξών), η Ήπειρος, βαθμιαία η δυτική Μακεδονία και η δυτική Στερεά και από αργά το απόγευμα η βορειοδυτική Πελοπόννησος, η δυτική και βόρεια Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.