Καιρός: SOS από Μαρουσάκη – «Το ατμοσφαιρικό βουνό φέρνει βαρυχειμωνιά με χιόνια για 3 μέρες» (video)

«Τρεις εποχές σε μία εβδομάδα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Καιρός 4

O καιρός το τελευταίο διάστημα το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να χαρακτηριστεί «τρελός» καθώς συνεχώς βλέπουμε απότομες ανόδους και πτώσεις της θερμοκρασίας και έντονα καιρικά φαινόμενα σε κάποιες περιοχές.

Σήμερα είναι φθινοπωρινός, αύριο θα είναι ανοιξιάτικος και το Σάββατο θα είναι χειμωνιάτικος, ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων τις επόμενες μέρες.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «τρεις εποχές μέσα σε μια βδομάδα» καθώς όπως τονίζει αύριο η θερμοκρασία θα αγγίξει ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου αλλά το Σάββατο θα έχει πολύ κρύο και η θερμοκρασία έπεσε… κατακόρυφα.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε πως το ατμοσφαιρικό βουνό που έρχεται θα φέρει το Σαββατοκύριακο ένα πολικό κύμα αερίων μαζών, θα έχει βαρυχειμωνιά με πολύ ισχυρούς βοριάδες αλλά και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα.

Πάντως από τη Δευτέρα το κρύο θα «φύγει» και ο καιρός θα είναι πιο Φθινοπωρινός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

«Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα με τις βροχές όμως σιγά σιγά να περιορίζονται προς το ανατολικό Αιγαίο και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας.

Τις επόμενες ημέρες εισβάλει η Άνοιξη για να φέρει τον υδράργυρο ακόμα και πάνω από τους 20°, ενώ το σαββατοκύριακο θα μας επηρεάσει ένα πολικό κύμα αερίων μαζών για να φέρει βαρυχειμωνιά με πολύ κρύο, πολύ ισχυρούς βοριάδες και τα χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα.

Τρεις εποχές σε μία εβδομάδα!

Ακολουθεί μια προσομοίωση της όλης καιρικής κατάστασης όπου με την μπλε καμπύλη αποτυπώνεται το ατμοσφαιρικό βουνό που θα δώσει μάχη με τις πολικές αέριες μάζες.

Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να εξαπλωθεί από τις ακτές της βόρειας Αφρικής βορειότερα συγκρατώντας τον πολικό αέρα μακριά μας, το Σαββατοκύριακο όμως θα κινηθεί νότια και δυτικά ανοίγοντας τον δρόμο στον πολικό αέρα για το νότο.

Από την άλλη εβδομάδα θα κινηθεί και πάλι ανατολικά για να εκτοπίσει και να εκφυλίσει την πολική αέρια μάζα και να οδηγηθούμε σε πιο ομαλές καιρικές συνθήκες.

Όμορφη ημέρα σε όλες και όλους!»

«Κατεβαίνει ο πολικός αέρας»

Το πρωί στην πρόγνωση του καιρού στο Open, είπε ότι ο καιρός θα είναι άστατος σήμερα στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα ενώ με χάρτες φαίνεται το πότε κατεβαίνει ο πολικός αέρας που φέρνει χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Παπανικολάου: Δημοσίευσε πόσα λεφτά παίρνει – «Πινόκιο ο Μαρινάκης»

Νέος Κόσμος: Ο «Ζαμπόν» είχε μπει στο στόχαστρο του «Ράμπο» – Νέα στοιχεία για την εκτέλεση (video)

Ατελείωτο γλέντι με την επίσκεψη Μητσοτάκη… σε γνωστό ζευγάρι στο Γαλάτσι – «Τι παράσταση δώσατε πάλι;» (video)

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Krhtht

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» τον νονό που ασελγούσε στο βαφτιστήρι του – «Είμαι άρρωστος αλλά με προκάλεσε»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος