Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ αύριο – Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία

Τι ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας για το δελτίο της ΕΜΥ

5852759

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού αναμένεται να εκδώσει αύριο, Πέμπτη (02.11.23) η ΕΜΥ, τη στιγμή που η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για την εκδήλωση έντονων φαινομένων το προσεχές Σάββατο (04.11.23).

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο Live News τόνισε ότι «Αύριο στη μία το μεσημέρι η ΕΜΥ θα εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού».

Νωρίτερα, ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος χτύπησε «καμπανάκι» για το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να «σκάσει» στη χώρα μας προς το τέλος της εβδομάδας, προειδοποιώντας για πλημμύρες!

«Πρέπει να ομολογήσω ότι ανησυχώ για τον καιρό του προσεχούς Σαββάτου», γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος για την κακοκαιρία που έρχεται σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, όπου δίνει τις τρεις περιοχές, που αναμένεται να βρεθούν στο στόχαστρο.

Δεν θα βρέξει παντού με την ίδια ένταση. Για παράδειγμα η Αττική θα είναι από τις περιοχές που θα δεχθεί πιο λίγο νερό σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας», τονίζει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…