Newsroom

Newsroom

Καιρός: 35 βαθμούς Κελσίου και καταιγίδες μετά το μεσημέρι

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν…

kairos 570

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καλός θα είναι ο καιρός έως το μεσημέρι. Τις «θερμές» μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα από το μεσημέρι και μετά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.

Μακεδονία, Θράκη

Με λίγες νεφώσεις θα ξεκινήσει η ημέρα, οι οποίες στην πορεία θα αυξηθούν και θα δώσουν βροχές ή καταιγίδες στη Μακεδονία και πιθανότατα και τη Θράκη.  Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 30 με 31 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αναμένονται βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε Ηπειρο και Βόρειο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα όλη τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ανώτερη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στη Θεσσαλία, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα από το μεσημέρι και μετά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ