Ίχνος ντροπής από την οικογένεια Γεωργιάδη που συνεχίζει να εξαπατά τον κόσμο (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις. Αφορμή στάθηκε ο θόρυβος που προκλήθηκε επειδή πωλούσε μέσω της εκπομπής τα νανοβιονικά γιλέκα – απάτη. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι αντιλήφθηκε εν μέσω των αντιδράσεων πως το να εξαπατά τον κόσμο για να κερδίζει ο ίδιος χρήματα πλασάροντας περίπου ως θαυματουργά, προϊόντα που έχει αποδειχθεί πως δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, δεν αρμόζει σε κανέναν πόσω μάλλον στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

5a16ed3e1dc5241c3a8b45ab

Δυστυχώς κάναμε λάθος. Διότι ο Γεωργιάδης μπορεί να σταμάτησε τις εμφανίσεις του στην εκπομπή του «Ελλήνων Έγερσις» δεν έγινε όμως το ίδιο και με τον αδελφό του Λεωνίδα, ο οποίος επιστράτευσε μάλιστα και τον γιο του Φοίβο. Το πρόβλημα δεν είναι βέβαια πως οι εκπομπές συνεχίζονται. Ποτέ κανείς δεν κατηγόρησε άλλωστε τον Γεωργιάδη επειδή πωλούσε βιβλία ή ακόμη και κινητά ή ταμπλέτες από την τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι πως Λεωνίδας και Φοίβος Γεωργιάδης συνεχίζουν να πωλούν τα γιλέκα – απάτη.

Οι δυο τους μάλιστα εμφανίστηκαν στην τηλεόραση φορώντας τα προϊόντα της Nanobionic και αναπαράγοντας τις αθλιότητες που έκαναν γνωστή την εταιρία. Ότι δηλαδή τα γιλέκα σταματούν τους πόνους και άλλες τέτοιες επικίνδυνες γραφικότητες. Ο δε Λεωνίδας Γεωργιάδης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντάς μας μέσες άκρες ότι η εταιρία που παράγει τα συγκεκριμένα προϊόντα, δέχεται «πόλεμο» γιατί είναι η καλύτερη. Κατά τον Λεωνίδα το ίδιο ισχύει και για τον αδελφό του ο οποίος δέχθηκε επιθέσεις γιατί πήγε να κάνει ένα βήμα παραπέρα.

Δεν έχει καμία σημασία τι πραγματικά πιστεύει για τα νανογιλέκα η οικογένεια Γεωργιάδη ή ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που τα έκανε διάσημα. Εκείνο αντιθέτως που έχει τεράστια σημασία είναι ότι η ίδια η επιστήμη έχει αποφανθεί πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι απάτη. Όποιος λοιπόν συνειδητά συνεχίζει να το διαφημίζει και να το πουλάει συμμετέχει στην απάτη. 


Διαβάστε σχετικά: 

Χαιρόμαστε που τους σταματήσαμε (video)

«Λερναία Ύδρα» η οικογένεια Γεωργιάδη: Έφυγε ο Άδωνις, εμφανίστηκε ο ανιψιός του (video)

Βρήκαμε τα γιλέκα του Άδωνη, 40 ευρώ φθηνότερα από την «προσφορά» του (video – εικόνες)

To Luben αποχαιρετάει τον Άδωνη μ’ ένα βίντεο που θα γράψει ιστορία

«Βράζει» η ΝΔ με Άδωνη