«Ήταν εγκεφαλική αλητεία! Γι’ αυτό σταμάτησα από την τηλεόραση» – Γενναία εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά (video)

O παρουσιαστής αποκάλυψε γιατί έφυγε από την τηλεόραση - Τι είπε για φωτιές, πλημμύρες και τον Αντώνη

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και εκτός των άλλων μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα, με τις πλημμύρες, τις φωτιές, τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη και είπε: «Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε η εκπομπή κι ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό.

Δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε μπορεί κάτι να κάνει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που συνέβαλαν σημαντικά στην απόφαση αυτή: «Ήταν δική μου ανάγκη, αλλά και της ομάδας να πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ. Κι έλεγα «ρε φίλε, σου έκατσε, τι μπορείς να στείλεις προς τα πίσω;» κι έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πω κάτι. Επειδή ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, «άδειασε» το σύστημα και είπα ότι δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου».

Ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε ότι: «Ήταν εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν. Πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε να μου ενεργοποιηθεί κάτι».

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

Αυγέρη για ΑΔΑΕ: «Μάταια ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η δράση του παρακράτους που έστησε, θα μείνει στο σκοτάδι»

«Ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της» η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην περίπτωση της ΑΔΑΕ,…