Newsroom

Newsroom

Ισραηλινοί στρατιώτες "εκτέλεσαν" Παλαιστίνιους που ήταν ύποπτοι για δολοφονίες Ισραηλινών

Δύο Παλαιστίνιους τους οποίους το Ισραήλ καταζητούσε για την απαγωγή και δολοφονία τριών νεαρών Ισραηλινών στη Δυτική Οχθη τον Ιούνιο…

israel soldiers

Δύο Παλαιστίνιους τους οποίους το Ισραήλ καταζητούσε για την απαγωγή και δολοφονία τριών νεαρών Ισραηλινών στη Δυτική Οχθη τον Ιούνιο σκότωσαν Ισραηλινοί στρατιώτες, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, οι ισραηλινές δυνάμεις εντόπισαν τους καταζητούμενους σε σπίτι στη Χεβρώνα και στόχευαν αρχικά στη σύλληψη των δύο Παλαιστινίων, όμως ξέσπασε ανταλλαγή πυρών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο καταζητούμενοι σκοτώθηκαν.

Πρόκειται για τους φερόμενους ως δράστες της απαγωγής και δολοφονίας τριών Ισραηλινών σπουδαστών θρησκευτικής σχολής, που ήταν το περιστατικό που πυροδότησε εκ νέου την ένταση στη Μέση Ανατολή και οδήγησε στην αιματηρή ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό των δύο Παλαιστινίων, ο ισραηλινός στρατός είχε συλλάβει περισσότερους από 400 άνδρες στη Δυτική Όχθη, ανάμεσά τους περί τα 300 μέλη της Χαμάς, η οποία είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη στην απαγωγή και τη τριπλή δολοφονία.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά