Newsroom

Newsroom

Iσραήλ: Με κίνδυνο της ζωής τους μεταδίδουν οι ρεπόρτερ τον πόλεμο

Στιγμές τρόμου για ρεπόρτερ του CNN από «βροχή» ρουκετών σε live μετάδοση

cnn correspondent2

Στο παρά ένα γλίτωσε η δημοσιογραφική ομάδα του CNNi,  που αναμεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση όλα όσα συμβαίνουν στα σύνορα Ισραήλ – Γάζας.

Την ώρα που η δημοσιογράφος μετέδιδε τις εξελίξεις από το μέτωπο, όπου μαίνεται η πολύνεκρη σύγκρουση του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, ξεκίνησε το μπαράζ από ρουκέτες σε κοντινό σημείο όπου βρίσκεται το συνεργείο του CNN.

Έντρομοι όλοι έτρεξαν να προστατευθούν πέφτοντας στο έδαφος. Η ανταποκρίτρια συνέχισε το ρεπορτάζ της πεσμένη στην άκρη του δρόμου. «Συγχωρήστε με καθώς βρίσκομαι σε άκομψη θέση αυτή τη στιγμή», σημείωσε η Κλαρίσα Γουόρντ, «αλλά αντιμετωπίζουμε τεράστιο μπαράζ από ρουκέτες όχι μακριά από εδώ που βρίσκομαι».

«Η Γάζα είναι προς εκείνη την κατεύθυνση και είμαστε σε θέση να ακούμε πάρα πολλά αεροσκάφη, αλλά και τον σιδερένιο θόλο (iron dome) που αναχαιτίζει κάποιες από τις ρουκέτες», περιγράφει η δημοσιογράφος.

Η ίδια εξήγησε πως η τοποθεσία που βρισκόταν εκείνη και το συνεργείο της ήταν το «σημείο μηδέν» για ολόκληρη την επιχείρηση, εκεί που έφτασαν πρώτα οι στρατιώτες και παραβίασαν το συνοριακό τείχος.

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος σηκώθηκε, και απομακρύνθηκε από το ασφαλές σημείο στο οποίο βρισκόταν, εξακολουθώντας να μεταδίδει τις εξελίξεις, με το συνεργείο να δείχνει ολοκληρωμένα πλάνα από το σημείο.

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV