Newsroom

Newsroom

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε τρεις ακόμα αιχμαλώτους

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την Κυριακή την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό ενός ανώτερου αξιωματικού της ιρακινής αστυνομίας και δύο Ιρακινών…

islamiko kratos 1

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την Κυριακή την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό ενός ανώτερου αξιωματικού της ιρακινής αστυνομίας και δύο Ιρακινών στρατιωτών.

Η ανάληψη της ευθύνης έγινε με ανάρτηση σε ιστότοπο και μέσω ενός μηνύματος σε λογαριασμό στο Twitter που χρησιμοποιούν υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους. Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν απεικονίζουν τον αποκεφαλισμό ενός άνδρα με μια ματσέτα, και αναφέρεται πως ήταν αστυνομικός υποδιευθυντής.

Σε άλλες φωτογραφίες εικονίζεται ένας μασκοφόρος τζιχαντιστής καθώς αποκεφαλίζει έναν άνδρα με στολή αγγαρείας, ο οποίος αναφέρεται ότι ήταν ένας Ιρακινός στρατιώτης που είχε αιχμαλωτιστεί από μέλη του Ισλαμικού Κράτους. Ένας δεύτερος στρατιωτικός εικονίζεται επίσης να δολοφονείται στον ίδιο χώρο.

Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών αυτών δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο