Ηράκλειο: Πατέρας αυνανιζόταν παρακολουθώντας παιδιά σε κολυμβητήριο – Παραμένει ασύλληπτος

Τον είδε μητέρα μέσα στο αυτοκίνητο του με κατεβασμένο το παντελόνι - Ο 52χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

marcelo uva n2v3lTWy74Y unsplash

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα το οποίο αντίκρυσε μια μητέρα από το Ηράκλειο της Κρήτης ο οποία πήγε σε κολυμβητήριο της περιοχής το παιδί της. Η γυναίκα παρατήρησε έναν άνδρα να κοιτάζει την προπόνηση των παιδιών και να αυνανίζεται.

Όπως μεταδίδει το creta24.gr η 22χρονη ενώ βρισκόταν στην κερκίδα και έβλεπε την 3 ετών κόρη της, είδε έξω από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο να παρακολουθεί την πισίνα που εκείνη την ώρα προπονούνταν παιδιά και έφηβοι.

Κοιτώντας πιο προσεκτικά η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο άνδρας ο οποίος καθόταν στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό του, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν.

Άμεσα η μητέρα κάλεσε τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία. Ο ίδιος το κατάλαβε και απομακρύνθηκε από το χώρο, ωστόσο ταυτοποιήθηκε η ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα, ο οποίος δεν συνελήφθη χθες.

Ο 52χρονος φέρεται να είναι χωρισμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, και έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

karvounopoulos

H πρώτη δήλωση του Πάρι Καρβουνόπουλου μετά το εγκεφαλικό: Μου έδωσε αναβολή ο Θεός

Συγκλονιστική ανάρτηση από τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, μετά την περιπέτεια υγείας του και το εγκεφαλικό.