Ημέρα… Μίλτου Τεντόγλου η σημερινή!

Στις 12:00 ο τελικός του μήκους στο Παγκόσμιο Κλειστού

FaTlgUYXgAIqhws

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο θα στοχεύσει που άλλου; Στην κορυφή, θέλοντας να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κερδίσει πριν 2 χρόνια στο Βελιγράδι.

Από το 2021, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έχει πέσει ποτέ από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης (ranking) και από το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς δεν έχει υπάρξει μεγάλη διοργάνωση στην οποία να έχει συμμετάσχει και να μην έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο- συνήθως στο πρώτο σκαλί. Σήμερα, 2/3, ο Μίλτος Τεντόγλου έχει ακόμη ένα ραντεβού με το βάθρο.

 

Όντας ο κάτοχος αυτού του τίτλου, θα συμμετάσχει στον απευθείας τελικό του μήκους στη Γλασκόβη και πηδώντας τέταρτος στη σειρά (μετά την κλήρωση) θα επιδιώξει ένα ακόμα μετάλλιο.

Αν το καταφέρει να αναδειχθεί ξανά Παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού, θα μπει στο κλειστό club των Λάρι Μίρικς, που έχει νικήσει δύο φορές το 1987 και 1989), Μάουρο Βινίσιους Ντα Σίλβα (2012, 2014) και του θρυλικού Ιβάν Πεντρόσο, ο οποίος έχει καταφέρει να νικήσει αυτή σε τη διοργάνωση πέντε συνεχόμενες φορές (1993, 1995, 1997, 1999, 2001).

Παράλληλα, η συλλογή των μεταλλίων του θα φτάσει τα 10 μετάλλια σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά στην κατηγορία των ανδρών και μόλις λίγες μέρες πριν κλείσει τα 26 του χρόνια.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…