Ημέρα χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς, πριν το άνοιγμα της κάλπης

Ευκαιρία να ανασυνταχθούν οι πολιτικοί αρχηγοί μετά την έντονη προεκλογική τους εκστρατεία και λίγες ώρες πριν από τις αυριανές εκλογές.

EK - Debate

Μικρή ανάπαυλα θα κάνουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την Παρασκευή τις προεκλογικές τους περιοδείες τους.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την καθιερωμένη συνάντηση για καφέ και χαλαρή κουβέντα με τους πολιτικούς συντάκτες, στο κέντρο της Αθήνας. Αύριο, ο απερχόμενος πρωθυπουργός  θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Το απόγευμα της Κυριακής, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του στον 3ο όροφο της Πειραιώς.

Σε ταβέρνα στο Μικρολίμανο θα γίνει το καθιερωμένο γεύμα που θα παραθέσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα μηνύματα που τους απέστειλε η Πόπη Τσαπανίδου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  θα ψηφίσει αύριο στην Κυψέλη  στις 9.30,  Όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου,  θα ψηφίσει στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Κρήτη και αναμένεται να βρεθεί με δημοσιογράφους του νησιού, σε ταβέρνα στο Ηράκλειο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μείνει μέχρι το πρωί της Κυριακής όπου και θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα κατά τις 11:00.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας). Αυτήν την ώρα, συναντάται με τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΚΚΕ σε μεζεδοπωλείο της Καλογρέζας.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 9.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11.30 π.μ. στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…