Newsroom

Newsroom

Ιερόδουλες- ρομπότ στο μέλλον;

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας δε βοηθάει μόνο λειτουργικά τις ανάγκες του ανθρώπου αλλά θα τεθεί και στην υπηρεσία της σεξουαλικής…

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας δε βοηθάει μόνο λειτουργικά τις ανάγκες του ανθρώπου αλλά θα τεθεί και στην υπηρεσία της σεξουαλικής ευχαρίστησης. Σύμφωνα με μελέτη ερευνητών για το πανεπιστήμιο Βικτώρια, το μέλλον επιφυλάσσει ριζικές αλλαγές στο σεξοτουρισμό. Η σταδιακή επιβολή του νόμου, της προστασίας των ανηλίκων σε περιοχές που σήμερα ανθίζει το εμπόριο σάρκας και σε ανηλίκους αλλά και η ανάγκη για την αντιμετώπιση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, θα οδηγήσει σταδιακά στη χρήση ανθρωπόμορφων ρομπότ για αγοραίο έρωτα.

Ο μελλοντολόγος σε θέματα τουρισμού Ιαν Γιόμαν και η διάσημη σεξολόγος Μισέλ Μαρς πιστεύουν ότι ένας φανταστικός οίκος ανοχής στο Αμστερνταμ, ο «Yub-Yum», θα παρέχει κάθε είδους υπηρεσία στους ενδιαφερόμενους, μόνο οι υπηρεσίες αυτές θα προσφέρονται από γυναίκες-ρομπότ και στην πλήρη χρέωση θα αγγίζει τα 10.000 ευρώ. «Σήμερα η τουριστική εικόνα του Αμστερνταμ βασίζεται στο σεξ και τα ναρκωτικά. Το δημοτικό συμβούλιο δικαίως ανησυχεί ότι εάν κλείσει η γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια» -το διάσημο Red Light District της πόλης, το Αμστερνταμ ως εμπορικό σήμα στο διεθνή τουρισμό θα δεχόταν βαρύτατο πλήγμα», σημειώνουν οι ερευνητές. «Το σεξ με ένα ρομπότ είναι ασφαλέστερο, χωρίς περιορισμούς, προφυλάξεις και ανασφάλεια όπως η κανονική πράξη», υποστηρίζουν.

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο