Newsroom

Newsroom

Ιδιωτική κλινική: Η 49χρονη δε θάφτηκε ζωντανή, επιβεβαιωμένος ο θάνατός της

Επιβεβαιωμένος ήταν ο θάνατος της 49ρονης γυναίκας, η οικογένεια της οποίας καταγγέλλει πως θάφτηκε ζωντανή και βρήκε μαρτυρικό θάνατο από…

nekrotafeio 0

Επιβεβαιωμένος ήταν ο θάνατος της 49ρονης γυναίκας, η οικογένεια της οποίας καταγγέλλει πως θάφτηκε ζωντανή και βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία μέσα στο φέρετρό της στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιωτικής κλινικής στην οποία νοσηλευόταν.

«Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου. Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν πως νεαροί οι οποίοι βρίσκονταν σε παρακείμενο τάφο για συγγενικό τους πρόσωπο άκουσαν μία γυναικεία φωνή να ζητά βοήθεια, με τους συγγενείς της 49χρονης γυναίκας να υποστηρίζουν πως ξύπνησε από κώμα μέσα στο φέρετρο και πέθανε από ασφυξία.

Το μυστήριο αναμένεται να ξεδιαλύνει ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της 49χρονης γυναίκας.

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά