«Ιδιώνυμο» στα memes -σχόλια στα social media θέλει ο Μπογδάνος

Το δόγμα του Αντώνη Σαμαρά που κατάφερε μέσω της μήνυσής του στον Κώστα Βαξεβάνη για ένα meme το οποίο είχε αναδημοσιεύσει στο twitter, να ποινικοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πώς έχει υιοθετήσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

ek bogd

O βουλευτής της ΝΔ που έχει προκαλέσει με τα λεγόμενά του ουκ ολίγες φορές, στην πρωινή εμφάνισή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι θέλει να κάνει κάτι σαν «ιδιώνυμο» για τους χρήστες των social media που σχολιάζουν καυστικά-χιουμοριστικά-  με στόχο τον ίδιο ή άλλους ομοϊδεάτες του στην ΝΔ. Συγκεκριμένα με αφορμή την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε το βράδυ της Πέμπτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η ‘’παρέμβαση’’ αυτή ήταν η κορυφή του παγόβουνου». Κατά τον βουλευτή της ΝΔ «το σώμα του παγόβουνου είναι η στοχοποίηση η οποία μπορεί να περνάει από υποτιθέμενα αθώα και ανώδυνα αστειάκια, χιουμοράκια ή memes».

Σύμφωνα με τον ίδιο «χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση σε αυτόν τον τομέα ο οποίος αφορά στην ανωνυμία του διαδικτύου, στα κακόβουλα μηνύματα, στην ενορχηστρωμένη επίθεση και τη δολοφονία χαρακτήρων».

Όπως αποκάλυψε έχει ήδη συζητήσει το θέμα με τους Πέτσα και Πιερρακάκη ώστε να νομοθετηθεί αυστηρή καταστολή στη συμπεριφορά των χρηστών του διαδικτύου, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο παριστάμενος εκπρόσωπος των αστυνομικών.προανήγγειλε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ότι στη ΝΔ συζητούν με δική του πρωτοβουλία την ποινικοποίηση του χιούμορ στο διαδίκτυο. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όμως δεν έμεινε εκεί και  εξαπέλυσε  επίθεση και στους αριστερόστροφους όπως τους χαρακτήρισε, δημοσιογράφους. «Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Ρουβίκωνας αλλά και οι ‘’Εφημερίδες των Συντακτών’’ που δικαιολογούν αν όχι παροτρύνοντας προς αυτή την κατεύθυνση και ένα ολόκληρο προβοκατόρικο πρακτορικό σύστημα ανωνυμίας και στοχοποίησης που λειτουργεί στη χώρα χρόνια τώρα. Οι μισοί αριστερόστροφοι δημοσιογράφοι που θα βγουν σήμερα να καταδικάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έχουν επιδοκιμάσει στο διαδίκτυο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προφανώς για την κυβέρνηση και για τον ίδιο τον κ Μπογδάνο  να εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της ελευθερίας του λόγου, ο τρόπος λειτουργίας τους ωστόσο δείχνει το αντίθετο. Άλλωστε ο  κ. Μπογδάνος  στο παρελθόν ήθελε με μέθοδο… Ερντογάν να πέσει μαύρο σε Twitter -Facebook με αφορμή τα σχόλια για την επίθεση σε Παπαδήμο
Mια χαρά συνεπής είναι ο άνθρωπος.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ