Newsroom

Newsroom

Τριήμερο της 25ης Μαρτίου: 8 οικονομικές ιδέες απόδρασης της τελευταίας στιγμής

Πού μπορείτε να πατε ακόμη και την τελευταία στιγμή το τριήμερο της 25ης Μαρτίου - Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότερες περιοχές είναι σε εορταστικό κλίμα και μπορεί να πετύχετε και κάποιες εκδηλώσεις λόγω του εορτασμού της απελευθέρωσης.

6015806

Εάν ψάχνετε ιδέες για μια γρήγορη και οικονομική απόδραση το τριήμερo της 25ης Μαρτίου και αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα, υπάρχουν πάντα κοντινές και καλές επιλογές για να περάσετε χαλαρά και όμορφα αυτές τις μέρες.

Ανεξάρτητα από το budget, υπάρχουν πάντα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε χωρίς πολλά οικονομικά έξοδα. Ακολουθούν οχτώ ιδέες-προτάσεις για μέρη που μπορείτε να βρείτε εύκολα καταλύματα και η πρόσβαση είναι εύκολη αλλά και κοντινή για να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Αξίζει δε να σημειωθεί, πως οι περισσότερες περιοχές είναι σε εορταστικό κλίμα και μπορεί να πετύχετε και κάποιες εκδηλώσεις λόγω του εορτασμού της απελευθέρωσης.

Τριήμερο της 25ης Μαρτίου: 8 οικονομικές ιδέες απόδρασης της τελευταίας στιγμής

Πήλιο

Το Πήλιο ήταν και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το πανέμορφο Πήλιο, με τα γραφικά χωριά, τα καταπράσινα δάση και τις πανέμορφες παραλίες, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν χαλάρωση και εξερεύνηση. Εξωτικές παραλίες και πανέμορφα χωριά ανυπομονούν να σας συστήσουν στα μυστικά τους.

913733

Ζαγοροχώρια

Τα Ζαγοροχώρια, με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, τα γραφικά καλντερίμια και τα πανέμορφα τοπία, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τους. Τα Ζαγοροχώρια είναι μια περιοχή μεγάλου φυσικού κάλλους, με εθνικούς Δρυμούς, Φαράγγια, Εθνικά πάρκα. Πρόκειται για 45 χωριά τα οποία συνδέονταν μεταξύ τους με ορεινούς δρόμους και τοξωτά, πέτρινα γεφύρια μέχρι να φτιαχτούν οι σύγχρονοι δρόμοι.

6015806

Ναύπακτος

Η Ναύπακτος, απέχει από την Αθήνα περίπου 2,5 ώρες και είναι η ιδανική επιλογή γιατί προσφέρει βουνό και θάλασσα. Η παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας στον Κορινθιακό κόλπο, είναι χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και στις εκβολές του ποταμού Μόρνου. Η βόλτα στο Ενετικό Κάστρο, στο λιμάνι αλλά και στο λόφο είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα.

845710b8 5f35 440f 897d e472eb6ea9ba

Στεμνίτσα

Πλάι στα πολύ δημοφιλή κεφαλοχώρια της ορεινής Αρκαδίας, την κοσμοπολίτικη Βυτίνα και την θρυλική Δημητσάνα, ένα μικρό αριστοκρατικό χωριό η Στεμνίτσα αποτελεί έναν από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Αρκαδίας. Κρυμμένη μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος, η Στεμνίτσα είναι ο παράδεισος των αργυροχρυσοχόων και του καλού φαγητού, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να γνωρίσουν την αυθεντική ομορφιά της ελληνικής υπαίθρου.

1566690

Ναύπλιο

Το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, αποτελεί μια πόλη γεμάτη ιστορία και μνημεία. Σύμφωνα με τη μυθολογία, η πόλη οφείλει το όνομά της στον οικιστή της Nαύπλιο, γιο του θεού Ποσειδώνα και της Aμυμώνης. Το Ναύπλιο είναι ιδανική λύση τελευταίας στιγμής καθώς διαθέτει πληθώρα καταλυμάτων για όλα τα γούστα.

6057123

Μυστράς

Ο Μυστράς, με τα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία του, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα σας γοητεύσουν η επιβλητική καστροπολιτεία, οι υπέροχες πεζοπορικές διαδρομές και το εκλεκτό φαγητό.

4029351

Δελφοί

Οι Δελφοί ο λεγόμενος ομφαλός της Γης κατά την αρχαιότητα, υπήρξε ένα σημείο πνευματικής συνάντησης των Ελλήνων, μια αρχαία ελληνική πόλη στην οποία λειτούργησε το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου. Το μαντείο των Δελφών, ήταν αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα και η Πυθία, η εκάστοτε Πρωθιέρεια, είχε το ρόλο του ενδιάμεσου για να μεταφέρει στους ενδιαφερόμενους το χρησμό. Οι Δελφοί χαρακτηρισμένοι ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

1520788

Λίμνη, Βόρεια Εύβοια

Αν και η Λίμνη έχει πληγεί στο παρελθόν από πυρκαγιές, παρ’ όλ’ αυτά παραμένει ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε κάποια στιγμή στην Εύβοια, με νησιώτικο αέρα. Ο μικρός ναός της Ζωοδόχου Πηγής, ο οποίος διαθέτει τμήμα με ψηφιδωτό δάπεδο που χρονολογείται στον 5ο με 6ο αιώνα μ.Χ., το ασκητήριο του Αγίου Ανδρέα από τον 16ο αιώνα και ο σπηλαιώδης ναός του Αγίου Χριστοδούλου κοντά στην παραλία είναι τα βασικά αξιοθέατα της περιοχής.

limni20

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.