Newsroom

Newsroom

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ΕΡΤ – Τι πραγματικά έγινε (ηχητικά ντοκουμέντα)

Μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στην ΕΡΤ, γίνεται μια προσπάθεια να εμφανιστούν οι επικλήσεις που κάνουν βουλευτές και κυρίως…

11

Μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στην ΕΡΤ, γίνεται μια προσπάθεια να εμφανιστούν οι επικλήσεις που κάνουν βουλευτές και κυρίως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως μια γραφική συμπεριφορά.

Η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε γραπτή της δήλωση ζητάει από τα Μέσα Ενημέρωσης να προβάλουν τα γνήσια μαγνητοσκοπημένα γεγονότα του Σαββάτου και τις πλήρεις οπτικές και ηχητικές καταγραφές και να μη συμβάλλουν στον ψυχολογικό πόλεμο και τις μεθόδους υποκόσμου που χρησιμοποιεί ως εργαλεία η κυβέρνηση.

Όπως αποδεικνύεται από τα ηχητικά ντοκουμέντα που θα ακούσετε η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε από την πρώτη στιγμή εκκλήσεις προκειμένου να ειδοποιηθεί και να παρέμβει εισαγγελέας. Κι ενώ ο επικεφαλής των δυνάμεων της αστυνομίας δεσμευόταν ότι θα ειδοποιήσει, όπως αποδείχθηκε, δεν το έκανε ποτέ. Ούτε εκείνος, ούτε κανένας άλλος.

Αν ο ισχυρισμός της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποδειχθεί αληθινός και αν πράγματι ποτέ δεν ειδοποιήθηκε η Εισαγγελία, τότε προφανώς, ο υπουργός, Νίκος Δένδιας και οι υπό αυτόν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αντικαθιστούν με τρόπο αντιδημοκρατικό τη Δικαιοσύνη.

Ακούστε τα ηχητικά ντοκουμέντα

Ηχητικό 1

Ηχητικό 2

Ηχητικό 3

Ηχητικό 4

Ηχητικό 5

Ηχητικό 6

Ηχητικό 7