Η Ζέτα Δούκα εξομολογείται έναν χρόνο από το «Me Too» - O φόβος με είχε παγώσει

Έναν χρόνο ακριβώς από το ελληνικό Me Too στο θέατρο που έφερε στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις και έστειλε τους Λιγνάδη και Φιλιππίδη στη φυλακή, η Ζέτα Δούκα θυμάται τα συναισθήματα και τις σκέψεις της. 

NewsRoom 26/01/2022 | 15:15

Η ηθοποιός, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αναφέρθηκε σε εκείνη τη μέρα που βρήκε το θάρρος και μίλησε δημόσια για την κακοποίηση που υπέστη.

«Ακόμη θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε, μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια.

Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της», έγραψε η Ζέτα Δούκα.