Newsroom

Newsroom

Η "Βενετία" της Ιαπωνίας – Ένα μαγευτικό μέρος δίπλα στο νερό (ΦΩΤΟ)

Στα ταξίδια δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγευτικό από την ανακάλυψη ενός "μυστικού" προορισμού, χωρίς τα πλήθη των τουριστών που καταστρέφουν τη μαγεία και την ομορφιά του.

veniceofjapan6

Στα ταξίδια δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγευτικό από την ανακάλυψη ενός “μυστικού” προορισμού, χωρίς τα πλήθη των τουριστών που καταστρέφουν τη μαγεία και την ομορφιά του.

VeniceofJapan1

Το όνειρο κάθε ταξιδιώτη μπορεί να γίνει πραγματικότητα στην Ιαπωνία σε ένα παραμυθένιο μέρος που είναι γνωστό ως Ine no Funaya. Η μικροσκοπική αυτή πόλη έχει το παρατσούκλι “Βενετία της Ιαπωνίας”. Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το τοπίο, θα δει ότι υπάρχουν εκατοντάδες ξύλινες βάρκες στην άκρη του νερού και σπίτια με “γκαραζόπορτες” από νερό που χρησιμεύουν για να μπορούν οι άνθρωποι να αγκυροβολούν τα σκάφη τους.

VeniceofJapan4

Το νερό παραμένει συνήθως ήρεμο και έτσι οι κάτοικοι μπορούν να ζουν με ασφάλεια σε ξύλινα σπίτια χωρίς να κινδυνεύουν από τα καιρικά φαινόμενα. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενη για τον παραδοσιακό χαρακτήρα των κτιρίων της και τη μοναδικότητα του τοπίου.

VeniceofJapan3

Οι βαρκούλες που βρίσκονται κατά μήκος της αποβάθρας ήταν αρχικά χρήσιμες για αλιεία, ωστόσο τώρα πολλές από τις λέμβους έχουν μετατραπεί σε όμορφα καταλύματα για τους ταξιδιώτες.

VeniceofJapan9

Οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα βρουν ηρεμία και γαλήνη σε αυτή την ονειρική πόλη δίπλα στο νερό. 

VeniceofJapan2

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…